Örnsköldsvik, utan Övik?

jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan.

Träffade underbara Julija på Arken och jag kan inte beskriva hur glad jag blev att se henne! Trapporna till nedervåningen på arken var fulla av folk då det var några pris som höll på att delas ut. Så jag sprang genom bibliotelet, ner till universitetsbiblioteket för att sedan få en efterlängtad kram.

Julija påminnde mig om varför jag faktiskt inte borde bo i Ö-vik, jag är ingen småstadsmänniska (skog, eller storsstad är min mening) av många anledningar. Bland annat behöver jag kulturen, klultur, kultur, kultur! jag behöver inte Ö-viks inskränkta syn på allt och alla, jag behöver frihet, öppensinnade människor och ett framåtsträvande samhälle! Sen har jag inte varit vän med stan på flera år, av olika anledningar, jag har förmodligen för många dåliga minnen härifrån. Sen menar jag såklart inte att det inte finns öppensinnade och underbara människor här också, för det finns det absolut och det är sådana människor som gör att jag älskar det här stället!

Nu kanske ni undrar vad som håller mig kvar? Såklart mina nära och kära, min familj och mina vänner. Det skulle vara så oerhört jobbigt att vara så långt ifrån dom stora delar av året. Dessutom trivs jag med min lägenhet!
Graaaahhfvdslmf! Det är så frustrerande, jag vill ha människorna i Ö-vik, men jag vill inte vara i Ö-vik.
Att behöva säga hejdå till Emma som åker hem för jullov var tillräckligt jobbigt för mig, att vi inte ska ses på över en månad. Tänk då om vi bodde så långt ifrån varandra året om. Jag är ju så van att ha tjejerna omkring mig hela tiden att det känns otänkbart att vara ifrån dem. Nej, någon flytt blir det inte än på ett tag, även om Ö-vik går mig på nerverna! Man får väga det positiva och det negativa och se att det positiva väger över!

Jag vet att jag förmodligen talar mot mgi själv flera gånger i detta inlägg, men det är just det som är problemet, jag ogillar Ö-vik samtidigt som jag verkligen ÄLSKAR det här stället, därav mitt dilemma. Men Örnsköldsvik kommer alldig att vara min hemstad och jag är väldigt glad över att jag vuxit upp här!


Vill tacka alla fina människor jag har omkring mig, vad vore jag utan er? Ingenting! <3


Ha det bra! /Sara
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu