trallalalala

nu ska jag snart åka och hämta min bror sen ska vi åka och pussas med mitt lillhjärta ikväll ska vi till tea och hennes familj och fira nyår det ska bli roligt åsa mats och amandus från göteborg är också där det kommer bli awesome nästa år ska jag börja skriva som folk igen kanske i alla fall överväga att använda stor bokstav jag ska även bestämma mig för vad jag ska göra met mitt liv men först risgrynsgröt

Örjan Lax

Har ju på senare tid känt mig mer och mer som Örjan i serien Hjälp. Jag har börjat på att fundera om jag kanske har någon form av fobi för människor. Kanske inte så gravt som Örjan men mamma och jag har nu döpt mitt temperament efter denna minst sagt temperamentsfulla person.

Ett exempel på mitt humör är ju mannen framför mig på hockeyn i tisdags. Karln har köpt en sittplatsbiljett men står upp och skriker under halva matchen. Jag lyckades hålla ilskan inne nästan hela matchen, det är ju så jag gör. Men när Örjan kommer fram kan jag verkligen inte hålla mig. Så när det var en minuts matchtid kvar tog jag tag i mannen, drog ner han på stolen och sa några väl valda ord.
Efteråt kände jag mig som min moster brukar känna "moget Sara, moget" men jag kunde inte hålla mig.
Jag är ju inte en ond människa, men det är något hos vissa människor som gör mig så irriterad, och kanske faktiskt med all rätt.


Min irritation, mitt temperament = Örjan Lax!

jobbjobbajobbat

jag funderar på om jag verkligen ska bli sjuksköterska det finns så mycket annat jag tror kanske skulle passa mig bättre dietist arbetsterapeut eller kanske sjukgymnast jag vet inte och jag kan verkligen inte välja
nu ska jag tvätta plugga och städa fun fun fun

bingolotto

ikväll blir det tacos och bingolotto jag har inte spelat bingo sen jag var ungefär 7 och spelade med farmor varje vecka det ska bli roligt nu ska jag gå till skolan och låtsas vara ambitiös fast att min hjärna skriker ig och för att jag är dum

stop

Har förresten slutat med värktabletter idag, bara sådär hastigt och lustigt, nu får det vara nog! Vi får se hur det går, det kan ju inte mer än gå åt h-vete.

'

Det går en tid.
Och sedan gör det ont igen.
Jag värker.

 

Men i en paus
sjunker tystnad
emot glömska.

Nästan som en förälskelse.

.

Krav, krav, krav, jag önskar att jag bara kunde stänga av!

Betweenthelinesoffearandblame

Jävla krav

Jag är besviken på mig själv, för att jag inte klarar, för att jag sjunker, om och om igen.

Rea,rea,reaaaa

Jag har gått lös på rean idag. Har köpt massor av grejer, men jag tänkte att julklappspengar är ju till för att spenderas, right?

Jag har köpt:
- Nya träningskläder = byxor, linne, tröja + munkjacka.
- En långärmad tröja.
- En munkjacka.
- Pyjamas.
- Två parfymer + tillhörande body lotion + duschkräm.
- En mössa.
- En whiteboardtavla.

Dessutom har jag skickat efter några filmer! Jag tycker jag får unna mig det såhär i juletid! :)
Ikväll har jag varit och handlat med Michaela, träffat mamma, pluggat och nu ska jag se på "Skönheten och odjuret" som jag fick av mormor och morfar i julklapp! :)

Har dessutom fått träffa underbara Malin idag, träffade henne på stan och vi gick omkring och kikade lite, så fantastiskt att träffa henne igen!

Ha det bra! /Sara

Rea,rea,reaaaa

Jag har gått lös på rean idag. Har köpt massor av grejer, men jag tänkte att julklappspengar är ju till för att spenderas, right?

Jag har köpt:
- Nya träningskläder = byxor, linne, tröja + munkjacka.
- En långärmad tröja.
- En munkjacka.
- Pyjamas.
- Två parfymer + tillhörande body lotion + duschkräm.
- En mössa.
- En whiteboardtavla.

Dessutom har jag skickat efter några filmer! Jag tycker jag får unna mig det såhär i juletid! :)
Ikväll har jag varit och handlat med Michaela, träffat mamma, pluggat och nu ska jag se på "Skönheten och odjuret" som jag fick av mormor och morfar i julklapp! :)

Har dessutom fått träffa underbara Malin idag, träffade henne på stan och vi gick omkring och kikade lite, så fantastiskt att träffa henne igen!

Ha det bra! /Sara

Snövit och de sju dvärgarna

Jag är nu tillbaka i stan efter en mysig dag hos mormor och morfar. <3
När jag kom till stan gick jag till Hemmakväll och köpte Snövit-filmen. Jag och Emma stod för någon vecka sedan och ville så gärna köpa den, man får nämnligen de sju dvärgarna som mjukisdjur med på köpet. Dom är så fantastiskt söta så jag kunde inte låta bli att slå till! :)
Nu har jag kokat risgrynsgröt så jag har för hela veckan och samtidigt har jag sett på Snövit!
Nu ska jag strax sova och ladda batterierna inför morgondagen som ska spenderas i biblioteket med Maria.


Bild från www.cdon.com.

Godnatt! /Sara

Saknar! <3

Hej på er!
Idag har jag sovit, ätit, sovit, sett på film, sovit lite till och sett mera film. Det har varit en slappardag. Kom ju hem från kyrkan vid ett inatt så somnade inte förän vid två och sen upp vid sex för att åka till kyrkan igen. Så idag har jag varit TRÖTT, så jag har sovit mest hela dagen. Det har varit en mysig dag, härligt att bara ta det lugnt.
Imorgon bär det iväg till mormor och morfar för att fira jul med dom + moster med familj. Det ska bli så mysigt! Efter det åker jag och bror till staden och jag ska ladda inför den kommande veckan som ska spenderas i biblioteket.




Har kollat igenom bilder från gymnasiet och jag saknar Viktor och Malin så mycket!
Vi måste ses, ses, ses! Vi pratade om allt, skrattade och grät tillsammans. Det låter säkert rätt klyschigt men det var verkligen så!
Nu är Malin i Sundsvall och Viktor i Umeå, så nära men ändå så långt bort!
Miss you! <3

Kristina Lugn 1972-2003

Jag hoppas ni har haft en supermysig julafton, det har jag! Vi har varit hos farmor och farfar och ätit lunch och delat ut julklappar, sen så åkte vi hem och delade ut julklappar, såg på Kalle, åt mat och nu har vi spelat kort.
Strax bär det iväg till farmor och farfar igen för fika och sen blir det midnattsmässa i Tresjö-kyrka! Kommer nog hem vid 01.00 ungefär och ska upp klockan 06.00 för att åka till kyrkan här i Gideå, så ni kan ju gissa vem som kommer vara supertrött imorgon?! ;)



Måste skriva och berätta om en julklapp jag fått, jag har fått så fantastiska julklappar idag, allihopa! Jag har bl.a. fått denna underbara diktsamling skriven av Kristina Lugn mellan 1972-2003, en inbunden bok på 350 sidor, så underbart! :)
Nu ska jag gå och fortsätta mysa! <3

Ha det bra och ta hand om er! <3

GOD JUL

Vill bara skriva och önska er alla en riktigt god jul! Ta hand om er!
Jag har haft en supermysig traditionsenlig kväll med rimstugan, glögg och kortspel!
Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen, jag välkomnar julhelgen med glädje! :)




Kram kram! <3

underbart med julkänsla

Idag har jag fått mina efterlängtade julkänslor. Har nu anlänt till skogen och har städat och julpyntat mitt rum. Nu sitter jag och lyssnar på julmusik och bara känner att julen gärna får komma nu, jag som varit emot jul det här året men nu känns det bara så mysigt!
Jag tackar fina Emma för julpeppen, hon har försökt peppa mig inför julhelgen och jag tror hennes positiva ord satt sina spår, tack underbara du! <3
Nu ska jag och bror se på "Babars jul" Den bästa julfilmen! :)


Jul med min älskade Bruce Springsteen! Är det inte julstämning så säg! <3

maskeraddans

Hahahahaha!
"Det känns som jag svääääääävar". "Det tror jag det, du har ju stått på mina pjäxor hela dansen".
Ser på Albert och Herberts julkalender, den är så rolig, man blir på så bra humör. Sen så gör ju min fantastiska humor det bara bättre! ;)

Haha, det här är väl ändå det bästa "JAG KAN INTE STANNNNNNNAAAAA!"

another christmas

Det verkar vara min grej det där med att vara sjuk på jul. Mina lungor gör ont och min kropp säger "ligg ner i sängen och rör dig absolut INTE". Men idag ska jag hem, ska julpynta på mitt rum och få fram julkänslorna. Jag tror dock inte på mirakel då jag vet att jukänslorna infinner sig först i kyrkan klockan 00.00 natten mot juldagen och 07.00 i en annan kyrka på juldagen. Jag älskar att vara i kyrkan på jul, så mysigt!
Nu ska här packas och drickas te!
Ha det bra!

nu är det kväller

Det var härligt att träna, jag tog i tills jag såg stjärnor i princip. Jag har nog aldrig kört såhär hårt förut, gav verkligen 200%. Det känns dock nu då mina lungor gör oooont. Min förkylning ville inte att jag skulle börja träna men jag var verkligen tvungen då jag missat två veckor p.g.a. mitt onda ben. Jag hoppas verkligen att det inte blir någon repris av förra årets julhelg då jag låg jättesjuk hela julhelgen. Nu ska jag dricka te och hoppas på att mina leukocyter gör sitt jobb och att jag mår bättre imorgon.
Jag har förresten kommit igång med pluggandet, tillslut!
Godnatt!

en fribiljett mot himlen

jag hoppas det ser ut som att jag vet
fast jag har faktiskt ingen aning
och du viker mina knän
jag svarar på ett språk jag inte kan
och kommer undan med en varning
och du är alltid suverän

juljulkulmedjul



Nu har jag precis varit ner till Michaela och kramat henne hejdå! I förrgår åkte Emma, igår Carro och idag Michaela. Känns lite tråkigt att vara ifrån tjejerna nu men som tur är så ses vi snart igen!

Nu drar jag på Friskis (ensam dock) men jag känner mig laddad!


/Sara

lunch med bror

Har varit och ättit lunch med bror min. Jag misstänkte att det var på mammas initiativ då hon anser att jag äter för dåligt. När vi satt och åt så blev mina misstankar starkare då Ante sa "men Sara, du måste ju äta mer, du har ju lämnat halva hamburgaren och stripsen". Haha det lät inte som något som skulle komma från min bror utan precis som något mamma skulle säga, men både hon och Ante loooovar att det inte var mammas idé. Haha!

Nu ska böckerna fram, plugga, plugga, plugga och sedan trotsa förkylningen oct träna ikväll, har ju inte varit på Magnus och Anettes pass på flera veckor p.g.a. benet, men nu så trotsar jag allt för att få träna!

Ha det bra!

onsdagonsdagonsdafgfd

Jag är sjuk, har halsen full av äckel och näsan är täppt och min röst verkar ha flyttat till Norge eller i alla fall Härnösand. Jag är trött och förmodligen rätt sur och bitter om ni skulle råka träffa mig denna "underbara" dag.
Idag ska jag plugga och med det menar jag "sitta i min lägenhet och ha böckerna framför mig och samtidigt titta på tv:n." Det ska jag göra.



runt omkring, ingenting

brödet smakade illa, havregrynsgröten smakade illa, allt känns illa.

argargargargargargarg

NKFLDSMLF A-A.PDSFSNJKFNAFMA WZS.DCF,APOJDWJABF KJS< FDKLamfklaekwposewn
Jag blir så förbannad, hur kan människor vräka ur sig vad som helst?
Jag går och drar något gammalt över mig, eller bakar matbröd, det ska jag göra
hej

Örnsköldsvik, utan Övik?

jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan, jag gick till skolan.

Träffade underbara Julija på Arken och jag kan inte beskriva hur glad jag blev att se henne! Trapporna till nedervåningen på arken var fulla av folk då det var några pris som höll på att delas ut. Så jag sprang genom bibliotelet, ner till universitetsbiblioteket för att sedan få en efterlängtad kram.

Julija påminnde mig om varför jag faktiskt inte borde bo i Ö-vik, jag är ingen småstadsmänniska (skog, eller storsstad är min mening) av många anledningar. Bland annat behöver jag kulturen, klultur, kultur, kultur! jag behöver inte Ö-viks inskränkta syn på allt och alla, jag behöver frihet, öppensinnade människor och ett framåtsträvande samhälle! Sen har jag inte varit vän med stan på flera år, av olika anledningar, jag har förmodligen för många dåliga minnen härifrån. Sen menar jag såklart inte att det inte finns öppensinnade och underbara människor här också, för det finns det absolut och det är sådana människor som gör att jag älskar det här stället!

Nu kanske ni undrar vad som håller mig kvar? Såklart mina nära och kära, min familj och mina vänner. Det skulle vara så oerhört jobbigt att vara så långt ifrån dom stora delar av året. Dessutom trivs jag med min lägenhet!
Graaaahhfvdslmf! Det är så frustrerande, jag vill ha människorna i Ö-vik, men jag vill inte vara i Ö-vik.
Att behöva säga hejdå till Emma som åker hem för jullov var tillräckligt jobbigt för mig, att vi inte ska ses på över en månad. Tänk då om vi bodde så långt ifrån varandra året om. Jag är ju så van att ha tjejerna omkring mig hela tiden att det känns otänkbart att vara ifrån dem. Nej, någon flytt blir det inte än på ett tag, även om Ö-vik går mig på nerverna! Man får väga det positiva och det negativa och se att det positiva väger över!

Jag vet att jag förmodligen talar mot mgi själv flera gånger i detta inlägg, men det är just det som är problemet, jag ogillar Ö-vik samtidigt som jag verkligen ÄLSKAR det här stället, därav mitt dilemma. Men Örnsköldsvik kommer alldig att vara min hemstad och jag är väldigt glad över att jag vuxit upp här!


Vill tacka alla fina människor jag har omkring mig, vad vore jag utan er? Ingenting! <3


Ha det bra! /Sara

frukostflingor eller ostkaka?

Jag är sjuk, ont i halsen och snor överallt (detta vill ni inte veta egentligen) men, men, jag har bokat tvättid, har nästan inga rena kläder och det är ju lite dumt jag tycker inte om att tvätta men jag tycker heller inte om att vara smutsig, pest eller kolera, majs eller oliver, frukostflingor eller ostkaka, ja ni förstår.
Nu ska jag sova, ingen skola idag, förvånandsvärt va?

jag ger vad jag har

jag ska äta mat med min underbara Emma och ikväll ska jag mysa hos Denise med fina brudar
jag förstod inte att det snöade så oerhört mycket ute detta då jag haft fönstren fördragna och inte kikat på utsidan ytterdörren nu förstår jag hur mycket det snöar och får som tur är skjuts av Emilia till Denise bra tycker jag för jag gillar ju inte blött hår
hej!

tretton och trettiotre

jag är trött trött trött och tar mig inte upp ur sängen klockan är för mycket eftersom jag har sovit i ungefär tretton timmar och jag är fortfarande trött hur går det till
idag tänkte jag plugga supermycket men jag orkar verkligen inte jag är för trött och återigen oitresserad så jag tänker se på private practice och äta hårdbrödsmackor med smör på istället

ostruktur men ingen särskrivning

nu är jag tillbaka i min lilla lägenhet i stan min min min lägenhet som jag faktiskt bara får hyra under tiden jag studerar så jag funderar på att studera i all evighet för jag trivs så oerhört bra här
ni anser förmodligen att det är oerhört jobbigt att läsa min blogg då jag numera sällan använder mig av punkter stora bokstäver eller kommatecken detta för att jag tillslut fått tillbaka min kreativitet och faktiskt har kunnat skriva något för första gången på flera månader då jag kan skriva såhära utan att tänka på vad jag skriver kommer även poesin fram och det är underbart då jag har haft sådan fruktansvärd skrivkramp att jag inte fått fram ett enda ord på vad som känns som en evighet ni får trösta er med att jag faktiskt inte särskriver och att det dessutom är något positvit med denna ostruktur
godnatt

det är svårt

'

äta äta äta mat

hej på er jag undrar vad jag ska skriva här idag det blir nog något kanske ännu mer osammanhängande än förra gången ni läste här jag funderar på att säga till mig själv att fan ta och rycka upp mig och sluta tänka så förbannat mycket och kanske skita i de otroligt dumma tankarna som bara är emot mig och vill att jag ska misslyckas jag har inte ätit någon mat idag det känns ju lite smådumt då jag vet att jag måste äta mat för annars blir mamma orolig så nu har jag lagat ugnspannkaka som jag snart ska äta med hallonsylt för jag tycker att hallon är mycket godare än jorgubb sådeså ikväll borde jag plugga, plugga, plugga Sara och gör det nu för annars kanske det är för sent då får du inget jullov men det kanske inte gör mig något för då har jag faktiskt något som distraherar mig över jul och vad distraherar inte bättre än de FANtastiska venerna och artärerna?
nu ska jag äta min mjöl och mjölkfria pannkaka så blir mamma glad sådeså.

blablaablaablaablalala

Allt är kaos jag har ingen ro i kroppen och jag vill bara gå i ide och inte vakna förän typ februari blir bra det bra då säger vi så jag har hört att det är bra att gå till skolan då man har föreläsningar det är bra för att man ska fatta det man ska lära sig tillexempel kanske vad alla delar av hjärtat heter på latin eller kanske något om artärer och vener vad vet jag? jag vet ingenting för jag var inte där det var ju korkat gjort men vad hjälps det när det känns som att jag har trehundratusen saker som är viktigare just nu än just vener och artärer och jag bryr mig ärligt talat inte om vad de olika jävla delarna i hjärtat heter för det finns inte plats för det i min hjärna för där åker bara en massa tankar runt hela tiden tankar som inte verkar vilja att jag ska gå i skolan och bli sjuksköterska eller som tycker att jag inte borde stiga upp ur sängen före tre och "glömma" att äta mer än ett mål mat om dagen men ett mål mat om dagen håller doktorn borta från magen sa en klok man till mig en gång nu ska jag se på julkalendern och imorgon ska jag vara på plats hel och ren klockan elva eller hur var det? godnatt

Hur kan man någonsin vara beredd?

Ibland blir det bara för mycket!
R.I.P! <3

en verklig smärta härdas

Det sägs att "tiden läker" -
men tiden läker ingenting -
en verklig smärta härdas
som senorna, av tid -

Tiden prövar smärtan -
men ger ingen assistans -
om den ger bot bevisar det
att ingen sjukdom fanns.



They say that "Time assuages" -
Time never did assuage -
An actual suffering strengthens
As Sinews do, with age -

Time is a Test of Trouble -
But not a Remedy -
If such it prove, it prove too
ther was no Malady.

......

Duktigt Sara, bra gjort, verkligen......

What!

Har ingen som helst inspiration eller ork att plugga ikväll, så jag bestämmer mig att det är tillåtet att inte plugga något idag. Har precis sett de missade avsnitten av julkalenern och nu blir det Grey's.

Har för mycket tankar som snurrar omkring, eller är det helt enkelt så att jag ger mig för mycket tid till att tänka?

Godnatt!

Res med mig, till ett annat land

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig
Jag värjer mig

När sommarn kommer flyr jag över haven
Där ingen vet, där ingen kommer in
Men sommarn dör och min rastlöshet är min
Och om vintern står jag gömd längst in i baren
Och tiden går
Månad, år

Sliten tjej

Är trött och slut, jag känner verkligen att jag inte är van att plugga mååånga timmar per dag. Jag har blivit tom i huvudet efter det år jag var hemma. Dugga på fredag och jag pluggar och pluggar, och tränar. Maten prioriteras dock bort och min kropp säger verkligen ifrån. Idag fick jag blodtrycksfall tre gånger, då är det fan illa.

Nu är det dags att sova och ladda för sista rycket imorgon.

Ha det bra! /Sara

Medulla oblongata

Kranialnerver hit, organssystem dit. Jag lever i biblioteket och försöker få in allt man ska kunna till på fredag. Just nu är jag så trött men jag vill så gärna få bra resultat på duggan!
På ett sätt gillar jag att plugga, jag älskar att lära mig nya saker, saker som jag faktiskt är intresserad av. Jag blir dock så fruktansvärt frustredad då jag inte förstår. Jag har aldrig varit bra på att lära in "glosor", och i denna kurs är det hemskt mycket ord man ska kunna, det blir bara att nöta och nöta, tillslut måste det ju stanna kvar.

Ser dock fram emot helgen som ska spenderas både i skogen och i stan. På fredag blir det glöggmys i skogen. På lördag ska jag på julbord och efter det blir det bowling med Sara, Emil och Nicklas (skulle på 3D-bio i Umeå men det går inga bra filmer i helgen!) Så då blir det bowling istället, blir nog superbra! :) Ser fram emot att bara ta det lugnt över helgen och bara göra roliga saker! :)

Nu blir det dusch, julkalendern, greys och sen sängen!

Godnatt! /Sara

Hej alla fina

Förlåt för dålig update "igen". Jag har dock inte hunnit med.
Jag har haft en supermysig helg i skogen.
I fredags var det glöggmys med några från byn. Det var jättemysigt.

Igår bakade jag och mamma lussekatter, dom blev otroligt mumsiga. Avnjöt en till hockeyn, tyvärr förlorade Modo mot Färjestad men dom pyst ut genom öronen på mig. Men det ska bara in, jag måste tänka positivt och tro att det ska gå bra, för det måste det!

Idag har jag fått leka och gosa en massa med underbara lilla Tovis. Gud vad jag älskar denna unge, hon gör mig så glad och levande! <3

Nu har jag kommit tillbaka till stan och har precis tagit mig igenom ett medelpass på Friskis, tur vi har dom bästa ledarna som gör en träningspepp och glad! :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det julkalendern och efter det plugg!




Lussebak!


Ha det bra! /Sara

Hej på er

Det har verkligen blivit dåligt på uppdateringsfronten men det beror på att jag inte gör annat än plugga. Anatomin ska in, även om jag inte förstår hur. Idag skippar jag dock föreläsningarna då jag inte känner mig pigg, ont i halsen, snorig och är allmännt slö.
Det blir hetsplugg här i lägenheten istället innan mamma hämtar mig och jag ska åka hem till skogen! I helgen ska det pluggas, gosas med katterna och imorgon ska jag och mamma julbaka, så mysigt! Ikväll är det glöggafton för hela byn, så då får jag ju träffa Tea med! :)<3

Jag tror jag pluggar bättre hemma än här i stan, så det passar bra med en plugghelg hemma nu innan duggan. Nästa vecka ska jag och Maria flytta till bibblan, det blir verkligen att bara försöka pränta in allt, men vi pluggar bra tillsammans. Det är som lättare att få diskutera med någon!
Nej nu ska jag packa det sista och sedan börja plugga!


Hittade denna bild på mig och Michaela från förra vintern, vi måste verkligen göra en favorit i repris vännen! :)<3


Ha det bra! /Sara
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu