Något som inte fanns förut

Är frustrerad idag med! Less! Försov mig i morse men han som tur var till skolan i tid. Har haft rätt intressanta föreläsningar idag faktiskt, om rörelseapparten. Imorgon är vi "lediga" men då blir det plugg i bibblan!

Har lagat ugnspannkaka till middag idag, gott blev det! :)

Det kanske inte ser lika gott ut som det faktiskt var ;) Men den var väldigt fluffig och god!

Nu ska jag iväg på Friskis med Sara för ett cirkelfys-pass. Ska försöka träna bort frustrationen!

Ha det bra! /Sara

Ny kurs och läkarbesök

Idag började Anatomikursen, det kommer verkligen bli hårdplugg nu framöver. Ämnet känns roligt men riktigt svårt, men nu ska vi klara den, som fina Kristin sa!

Har varit på läkarbesök idag och fick veta att dom inte hittat något på de senaste röntgenundersökningarna jag gjort.
Fick även veta att dom inte kan göra något mer men att läkaren tror att det kommer bli bättre med tiden. Känns lite både och med resultaten. På ett sätt vill man ju att dom ska hitta något som dom kan göra något åt så att man sen blir frisk, samtidigt känns det bra att det inte finns något "fel" i min kropp.

Jag har ju som redan fått en "diagnos" som innebär att man är väldigt känslig, det är många som har detta och det kan "växa bort". Dock kan symptomen komma och gå i perioder så man får perioder då man har väldigt väldigt ont. Innan dom ställer den diagnosen vill dom utesluta allt annat och nu när dom inte hittar något fel så är det rätt säkert att jag har "IBS" som det kallas. Det jobbiga är som sagt att dom inte kan göra något åt det och att man måste vänta ut och bara "smärtlindra" då de jobbiga perioderna kommer. Man kan ha detta hela livet men vara symtomfri under längre perioder. Nu har jag ju haft såhär i snart ett år, tycker ju att det ska ge sig snart så jag kan få en bra period ett tag!
Jag är förvirrad, vet inte vad jag ska känna eller tycka!
Jag är bara så rädd att inte vardagen ska fungera så jag ska behöva avbryta studierna igen! Det orkar jag verkligen inte! Men jag måste försöka tänka positivt, det ska gå och det kommer att gå!

Ett långt och tråkigt inlägg om min jävla mage (om man ska vara ärlig) men jag blir så less!

Ha det bra! /Sara

Sundsvallstripp och hemlängtan

Igår bar det iväg till Sundsvall med tjejerna för en heldag med Ikea, Birstad, besök hos Michaelas föräldrar, besök hos hennes syster Frida och hennes sötkanin och sen avslutades kvällen med Max och bio. En mysig heldag blev det med mina underbara tjejer! <3

Åkte hem till skogen på natten då jag hade fruktansvärd hemlängtan, så var hemma och i säng vid 3 på natten ungefär. Otroligt härligt var det dock att vakna upp hemma och har bara myst omkring idag, har inte ens bytt om från pyamasen än. <3

Nu ska vi snart äta middag och sen bär det dock iväg mot staden igen. Tänkte att jag ska ju inte missa träningen, så det är lika bra att åka ner ikväll!
Imorgon börjar Anatomikursen, ska både bli roligt men förmodligen fruktansvärt jobbigt, men det är bara att kämpa på! :)

Lånar några bilder av Michaela så ni får se lite av våran tripp, hade inte kameran med mig så får snatta bilder av tjejerna istället!



Ha det bra! /Sara

Tenta + adventsstädning

Första tentan för i år är nu fixad, så skönt känns det! Lyckades till och med fixa ihop till ett VG vilket jag inte trodde jag skulle lyckas med. Så nu är jag lite stolt över mig själv faktist! Nu kan jag även lova att vetenskapsböckerna hamnar på hyllan ett bra dag!

Nu ska jag snart ta tag i adventsstädningen och sen bär det iväg till friskis för ett medelgympapass med tjejerna!
Nu är det helg och den helg som vi alla längtat så mycket efter är nu här! Det ska bli så roligt! :D

Preview image is loading ...
Inte länge kvar till jul nu! :)

/Sara

En vanlig kväll på biblioteket

Sitter på biblioteket med underbara Emma. <3 Vi letade efter en witeboardpenna och var hamnade jag? Jo i soptunnan! Haha, det blir inte så mycket plugg men desto mera skratt. Jag verkligen älskar den här dagen, så fantastiskt bra har den varit på alla sätt och vis! <3 Fick superfina presenter av underbara Tea, träningen med tjejerna gick jättebra, jag har pluggat en del faktiskt och enormt mycket skratt har det blivit! :D








/Sara

Sovmorgon

Idag var det ju plugg som gällde, jag hade ju även bestämt att jag skulle stiga upp i tid, gick det? NEJ!
Jag var så fruktasvärt trött men var tvungen att tvinga mig själv upp ur sängen klockan 12, illa!
Har i alla fall pluggat en hel del i eftermiddag. Snart bär det iväg till Friskis för ett medelpass och efter det ska jag plugga i bibblan med underbara Emma! <3




Måste även tipsa om denna underbara body butter jag fick av Annelie i födelsedagspresent. Den är från H&M och doftar vanilj och äpple, så underbar! Dessutom är den ju lila och det är ju alltid ett plus ;)

Nu ska jag laga mat och ladda inför Friskis, Tea skulle komma förbi en sväng också! :)

/Sara

Redo för julen

Har snart köpt klart alla mina julklappar, det känns så skönt! :) Har även köpt födelsedagspresenter till Mamma och Tove! :)
Har pappas julklappar kvar och sen ett par stycken till!
Har även köpt en "superfin" vit mini-plastgran på Classes och lite annat julpynt, nu är jag snart redo för julen såhär i slutet av november. Nu måste jag bara hem och hämta resten av mitt julpynt samt julkalendern med Pelle Svanslös så är jag redo! Haha!

Idag har jag umgåtts med Evy, hon var här och hälsade på och sen gick vi en sväng på stan, det var roligt att ses igen! :)
Ikväll har jag varit på hockey med Pappa, det var roligt! Synd bara att Modo inte vann, men det var en rätt bra match de första perioderna!
Har även spelat en massa Betapet med mamma och broder, det är vårat kvällsnöje numera! ;)

Imorgon måste jag kliva upp i tid och plugga hela dagen, jag har inte pluggat något alls idag och tentan är ju på fredag så det blir att plugga 100% imorgon!

Godnatt på er! /Sara

Fröken allergisk

En sån här skulle jag behöva, jag som är fröken allergisk mot allting! ;)
En bok som berättar hur du på olika språk säger till kyparen att du är allergisk mot diverse saker.



Hittade den på Bluebox.se. Funderar starkt på att köpa en till mig själv i julklapp! Haha :)

Nu ska jag strax iväg på hockeyn!

/Sara

Trött tjej

Har tillslut lyckats öppna ögonen, men har ännu inte tagit mig upp ur sängen. Har sovit dåligt, usch jag hatar verklligen nätter som denna!

Har dock hunnit med att lyssna på mycket underbar julmusik inatt, ni måste bara lyssna på Happy Xmas (war is over) med underbara The fray! Så underbart bra låt!




Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och äta frukost och sen ta fram böckerna. Idag blir det plugg och julmusik, ett måste för att kunna plugga tycker jag! :)

Hoppas ni får en bra dag! /Sara

Godnatt

Det kändes som att seminariet gick bra, eller jag hoppas det i alla fall.
Dock har inte klumpen i magen riktigt försvunnit än, men efter en ordentlig sovmorgon imorgon ska det nog kännas bättre!

Var på Yoga med tjejerna ikväll, det gick mycket bättre nu andra gången och det känns som jag börjar komma in i det! Riktigt rogivande faktiskt, somnade nästan under avslappningsdelen ;).

Har spelat Betapet i nästan tre timmar med mamma och Ante ikväll, riktigt roligt faktist, nördigt, men roligt :D
Nu ska jag äta nyponsoppa och sen krypa ner i sängen och se lite Segemyhr!


Måste lägga upp en sommarbild för att jag längtar så mycket till sommaren redan! Det spelar ingen roll hur mysigt det är med julen, jag gillar ändå inte vintern. Hade gärna velat ha sommar året runt, tycker verkligen inte om mörkret och kylan!

Godnatt! /Sara

Seminarium

Sitter och äter en stadig frukost innan det är dags att bege sig mot skolan. I eftermiddag har vi nämnligen vårt första seminarium och jag är sjukt nervös, men jag försöker intala mig själv att det kommer gå bra, eller helt okej i alla fall!
Idag är enda dagen vi har planerad lektionstid, sen har vi tenta på fredag så det blir pluggeliplugg resten av dagarna i veckan!

Jag har blivit helt kär i Skönheten och odjuret sen vi såg den i lördags, jag måste absolut köpa den filmen!
Måste lägga in samma klipp som Carro! Hur underbar är inte den här sången! Jag blir så glad varje gång jag hör den! :)




Hoppas ni får en underbart bra dag! /Sara

Födelsedag

Hade en helt underbar födelsedag igår! Först uppvakning och tårta hemma i skogen! <3 Sedan skjutsade mamma ner mig till stan och då blev det hockeyn på Olearys med Sara och Niklas, superskoj! :D På kvällen blev det myskväll med Michaela, Emma, Carro och Jenny! :) Vi såg på Skönheten och Odjuret och flickorna hade fixat supergott fika som vi mumsade på vid midnatt! <3

Tar en bild från Emmas blogg! :)


Haha helnöjd tjej! :)

Tusen tack allihopa för en underbar födelesedag, den hade inte kunnat vara bättre! <3

Nu ska jag baka en tårta då jag snart får besök och ska bjuppa på födelsedagsfika! :D

/Sara

Födelsedagskalas

Är nu hemma i skogen och har fått en supergod middag, fick lax med pärer, så enormt gott!
Nu kommer snart lite släktingar så ska vi ha födelsedagskalas en dag i förväg. <3 Imorgon åker jag ner till stan igen för att ha födelsedagsmys med tjejerna! <3

Jag har förresten fått ett paket från Åsa med familj i Göteborg. <3 Ett stort lila paket har jag fått! Blev så glad, jag ska dock hålla mig med att öppna det tills imorgonbitti! Är så nyfiken, går och klämmer på det hela tiden! :) Haha!

Hoppas ni får en supermysig fredagskväll!

Ha det bra! /Sara

Korthårig

Har varit hos frisören nu på förmiddagen, det blev kort och jag har lite ångest över det. Men det känns bättre och bättre för varje minut som går. Snart kanske jag kan acceptera längden. Det var ett stort steg att klippa bort längderna nu när jag tillslut sparat ut, men samtidigt så kändes det rätt att göra såhär. Det är ju inte alldeles för kort i alla fall! :)


Det syns kanske inte sådär superbra på bilderna men det är säkert en decimeter som försvunnit från mitt huvud! Men förändning förnöjer som frisören sa! :)

Nu ska jag städa lägenheten och sen åka hem till mamma och pappa för att fira min födelsedag i förväg!
Ska ju även få pussas med min lill-Tovis ikväll! <3

Ha det bra! /Sara

Möte, skola, hockey

Hej på er!
Steg upp supertidigt för att traska iväg på ett möte. Klockan var ställd på 07.30 vilket är omänskligt tidigt för mig ;).
Efter mötet gick jag vidare till skolan där vi hade redovisning, våran grupp var väldigt oförberedda då vi inte visste att det skulle vara en muntlig redovisning inför klassen. Jag tycker dock att vi gjorde det superbra även fast vi inte var så förberedda! Team work! :)

Efter skolan gick jag och träffade Michaela och Carro en sväng i bibblan <3. Töserna är så oerhört duktiga då dom sitter där och pluggar nästan hela dagarna! Jag önskar att jag också kunde det!

Nu ikväll har jag varit på hockey med familjen, det var riktigt roligt att se Modo vinna, jag har faktiskt inte varit på någon förlustmatch i år! :)
Träffade även Emma och Jenny på hockeyn, så roligt att dom också var där! :)<3

Nu ska jag duscha, äta och sen sova, imorgon ska jag klippa mig, funderar på att göra en drastisk förändring, vad sägs om kort hår?

Ha det bra! /Sara

Underbara dag

Idag har jag hunnit med mycket och jag har verkligen haft ännu en superbra dag!
Först så träffades vi med våran grupp och pluggade lite på förmiddagen.
Efter det träffade jag underbara Annelie för en fika, det var så himla roligt att träffa henne igen. Vi satt och drack te och pratade i nästan 1½ timme, så mysigt! :)
Hon ska även hjälpa mig och Anna med vårat "bokprojekt", det ska verkligen bli så skoj att komma igång med projektet!

Efter det träffade jag Sara och Sofia och vi gick på Subway och sedan en sväng på stan.

Nu har jag precis duschat efter ett pass på Friskis, ja ni läste rätt! JAG ÄR TILLBAKA! :D Det var så roligt, även om jag bara kunde köra 50%. Inget springande eller hoppande, men det var så himla roligt ändå! Snart är jag tillbaka på riktigt.
Nu ska jag ta mig något äta och sedan plugga lite!

Ha det bäst! /Sara

Mysdag

Har haft en mysig dag på stan med min kära moster och mina kusiner Elvira och Ellen! <3
Vi shoppade lite, fikade, hämtade ut Elviras glasögon och sist men inte minst var vi i lekparken, det var riktigt roligt att få "leka av sig" lite! :) Elvira fick ju som sagt glasögon och hon var så fin i dom lillgumman!

Jag har förresten kastat kryckorna för den här gången (förhoppningsvis för alltid). Nu kan jag gå nästan helt normalt och det gör inte ont hela tiden. Jag hoppas verkligen jag kan gå på träningen imorgon, känns det såhär så tänker jag gå och ta det väldigt lugnt, inte springa eller så!

Nu sitter jag och väntar på att Tea ska komma förbi en stund och ikväll ska Amanda komma hit! :) Alltid roligt med besök! :)



Köpte den här boken av Elvira då hon sålt jultidningar. Jag hade glömt att jag beställt den och blev så glad då jag fick den idag. Nu kan jag kanske laga något annat än snabbmakaroner till middag. ;)


Hoppas ni också haft en mysig dag!

Ha det bra! /Sara

Måndag

Hej på er!
Igårkväll sov jag hela kvällen, somnade vid 19 och vaknade vid 21. Somnade sedan vid 23 igen och vaknade strax innan väckaren ringde klockan 7 imorse, så tidigt har jag inte varit uppe på länge kan jag säga. Det gick dock helt okej, tog mig till skolan där vi hade litteratursökning och en uppgift till klockan 11. Har sedan pluggat nästan hela eftermiddagen.

Nu håller jag på att laga middag (ugnspannkaka) och ska sen börja med den sista artikeln som ska granskas.
Det blir även lite filmtittande ikväll, ska se "Dear John." Någon som har sett den?


http://levasomkarin.files.wordpress.com/2010/06/dear_john_mti.jpg

Detta blev ett riktigt tråkigt inlägg, kanske får till ett roligare inlägg senare ikväll!

Ha det bra /Sara

Lördag 13/11-10

Hej på er!
Mådde inge bra igårkväll, hade så ont att jag trodde jag skulle gå åt. Lyckades somna tillslut men mådde inte så mycket bättre när jag vaknade. Skulle ju spendera dagen i biblioteket med tjejerna men så blev det inte. Har istället legat i sängen hela dagen (har inte ens bytt om från pyamas än). Har sett på Astrid Lindgren-filmer (Madicken och Rasmus på luffen) och dessutom läst mina 100 sidor i Evidens-boken som vi ska ha läst till måndag. Så helt oeffektiv har jag inte varit i alla fall.

Söta Emma kom förbi efter lunch och jag fick lite "krya på dig-godis" av henne. Så snäll hon är! <3
Nu ska jag snart ta mig en trappa ner för att se film med Michaela och Carro. <3 Det blir dock en tidig kväll ikväll hade jag tänkt. Jag ska sova länge och hoppas på att det känns bättre imorgon!

Massor av grattiskramar vill jag också skicka till min bror och min morfar som fyller år idag. Bror min fyller 22 och morfar fyller 65. Jag hoppas och tror verkligen att dom har och har haft en superbra dag! <3


Vinterbild från förra året!

Hoppas ni har en bra lördag! /Sara

Plugghelg

Är nu tillbaka i staden. Fick ju träffa och gosa med min underbara Tovis igår. Lillgumman växer så det knakar verkligen. <3

I helgen blir det en plugghelg då nästan hela helgen ska spenderas på biblioteket med flickorna :) Plugget börjar dock först imorgon för ikväll blir det idolmys med Tea! :) Måste ju ladda upp batterierna med lite idol och karras innan pluggandet tar tag!
Kolla in min nya "dator". Köpte denna som man klistrar fast på datorn, så söt! Passar bra då jag snart ska börja med Anatomikursen också! Haha :)



Hoppas ni får en superbra fredag!

/Sara

Träning, akuten, skola

Blev ju som lite dumt på träningen igår då jag fick jätteont i vaden i slutet av passet och var tvungen att åka till akuten. Tur att jag har fina vänner och superbra träningsledare som hjälpte mig. Vi hade iaf rätt kul på akuten, Michaela, Carro och jag! Haha, vi fick oss några goda skratt! :) Som tur var så var det inte hälsenan utan "bara" en blödning i vadmuskeln.
Så nu hoppar jag omkring på kryckor, jag längtar verkligen tills jag får kasta dom, man känner sig så fruktansvärt handikappad.

Nu sitter jag på skolan och vi har precis haft föreläsning om evidensbaserad omvårdnad, det blir mycket att pränta in i hjärnan, men det ska nog gå tillslut.
Nu ska jag snart försöka hoppa mig hem och sen åka hem mot skogen, ska få träffa min Tovis idag! <3
Det var en liten kort uppdatering!

Ha det bra /Sara

Ja ä int bitter jaaä

Hade ju min första dag åter på universitetet idag, det var roligt men otroligt nervöst. Det känns bra att vara tillbaka igen, det ska gå bättre den här gången, det måste det göra.
Har även varit uppe på sjukhuset idag och varit irriterad på läkare som inte gör sitt jobb och skriver ut fel mediciner samt feldoserar, arg blir man verkligen!

Ikväll var Michaela, Emma och jag på yoga på Friskis. Det var intressant, haha! Jag hade så svårt för att hålla mig för skratt då alla övningar hade så roliga namn, ex: "Du befinner dig nu i det glada barnets position". Haha jag höll på att börja tokskratta flera gånger, men jag ska ge det en chans till, kan tänka mig att det blir bättre bara man kommer in i det.

Nu ska jag strax sova och ladda batterierna för en ny dag med sjukhusbesök och föreläsningar. Ska vara uppe på sjukhuset klockan 10 för att förbereda mig inför röntgen. Frågan är bara hur jag ska kunna ligga stilla i 45-90 minuter, det återstår att se. jag hoppas verkligen det går lika fort som det gjorde förra gången! :)

Jag har förresten kommit på en liten rolig idé idag, eller snarare ett projekt. Tänkte att det kan vara bra att ha lite att se fram emot och sikta på nu när vintern kommer. Så har pratat med Anna och smidit lite planer, ska berätta mer när idéerna blivit mer planerade och så! :)


Hittade en bild på Michaelas konstverk från förra hösten! Så snygg! :)


Godnatt! /Sara

Mysdag

Har haft en mysig dag med familjen hos min moster med familj + mormor och morfar. Vi har grattat lill-kussen som fyller 2 år! Sötgumman har stått för underhållningen hela dagen genom att bl.a. sjunga sin favoritsång "Jag vill vara din Margareta" om och om igen! :) Har nu hennes skönsång som ringsignal på min mobil, gullunge är vad hon är.
Nu ska jag snart dra iväg på ett medelpass på Friskis. Det känns lite tråkigt att gå ensam men det går nog bra när man väl är där! :)
Imorgon börjar jag ju då plugga igen, jag är sjukt nervös. Jag hoppas verkligen det kommer gå bra, men jag kommer nog inte sova någon skönhetssömn inatt direkt.


Gull-Ellen! <3

Hoppas ni haft en bra helg! /Sara

Plugg och hockey

Sitter hemma i skogen och har "nästan" precis vaknat till liv. Somnade klockan 23 igårkväll och lyckades inte pallra mig upp förän strax efter 12 idag. Sjukt trött tjej alltså, men det var nog välbehövligt som Emma sa.
Har lyckats plugga lite idag i alla fall. På måndag börjar jag ju på riktigt, jag är så himla nervös!
Igårkväll tog vi det bara lugnt, spelade kort hela familjen. Det var roligt att alla var samlade, det var riktigt länge sen sist.
Nu ska vi snart iväg och se Modo vinna över Linköping. Dom måste bara vinna! :)
Jag saknar mina Ö-vikstjejer! Jag längtar så mycket tills våran Sundsvallsresa, det kommer bli så himla mysigt! <3







Hoppas ni alla har en bra helg!

/Sara

Mysdag och ny hårfärg

Hej på er!
Har haft en mysig dag på stan med min moster och kusin! <3
Skippade träningen idag då jag har sjuk träningsvärk och då jag känner att jag håller på att bli förkyld. Imorgon är jag dock igång igen då det är dags för ett corepass!
Nu sitter jag här med färg i håret och ska bli mörkhårig igen! Känns bra då min utväxt inte var att leka med. Blekt var det också men snart är mitt "rätta jag" tillbaka igen! ;) Håller på att städa lite medans jag färgar håret, ibland är jag rätt bra på att göra flera saker samtidigt.

Såhär ser jag ut nu, kommer upp en efterbild sen!



Hoppas ni haft en bra dag! /Sara

Happiness feels a lot like sorrow

Idag har jag haft mycket finbesök. Först kom Anna, Marcus och Tovis och hälsade på, fick mysa en massa med min gojänta. Efter det kom Anna G på besök och nu har pappa varit här! Roligt med alla som kommer och hälsar på! :)
I eftermiddag har jag varit på ett möte och nu ska jag snart iväg på friskis för medeljympa! Har ordentlig träningsvärk sen pulspasset igår men känner mig ändå rätt taggad.

Känner mig inte på något skrivhumör så det blir inget långt inlägg. Kanske kommer på något att skriva om ikväll!

Ha det bra! /Sara

Måndag

Är nu tillbaka i lägenheten, fick skjuts av Teas föräldrar till stan, så skönt att slippa åka buss!
Nu är alla väskor uppackade och snart ska jag gå iväg till universitetet för möte med studierektorn inför min kursstart om en vecka.
Efter det ska jag gå hem och tvätta och plugga och ikväll blir det friskis med tjejerna.
Hoppas ni får en fin dag!




/Sara
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu