Nervös

Usch! Är så fruktansvärt nervös inför sjukhusbesöket! Hoppas, hoppas att det går bra!
Om jag inte mår uselt imorgon så blir det iaf flytt ner till staden! :) Det kommer bli så oerhört roligt!
Idag kommer mamma och pappa hem från Kreta. Det känns bra! Jag har saknat dom under de här två veckorna!
Nej nu ska jag försöka samla mig!



Om inte Alice vinner Idol så blir jag arger! Så fantastiskt duktig!


Hoppas ni får en bra dag mina vänner! /Sara

Från kylan in i värmen

Godermorgon på er!
Jag är fortfarande inte på något strålande humör! Det beror nog mycket på de jobbiga nätterna! Jag hoppas det vänder snart!
Sitter nu och lyssnar på lite musik och ska snart börja städa inför mamma och pappas hemkomst imorgon! Jag kan knappt förstå att dom har varit borta i två veckor redan. Det har verkligen gått jättefort!

Igårkväll var Tea här och kollade på Idol med mig! Det var roligt med lite sällskap! Jag var så glad över att Alice gick vidare, nu hoppas jag bara att Elin får en plats av juryn! Hon är verkligen jättebra hon med!
Tänkte försöka ta mig ut på en liten promenad idag också! Det är ju så himla fint väder ute! Det får nog bli en liten sväng om jag har några krafter kvar efter städningen!

Har även plockat fram mina höst/vinterjackor idag. Jag kommer inte behöva köpa några nya inför denna vinter. Det känns skönt, och bra för mitt bankkonto! Skor skickades efter igår! :)
Nej nu ska jag ta tag i städningen! Hoppas ni får en bra dag!


Vänner sedan Tea föddes! :)<3


/Sara

Pain

Idag mår jag inte så bra! Illamående, ont i magen och ont i halsen. Ska packa det sista, åka och hämta min mobilladdare hos Anna och sen blir det bara att ta det lugnt! Har haft svårt att sova de två senaste nätterna, har vaknat hur många gånger som helst och då jag faktiskt lyckats somna om så har jag haft väldigt otrevliga drömmar! Usch!

Nu ska jag fixa mig lite frukost, får ju bara äta soppor nu fram tills dess jag ska på sjukhuset på torsdag! Så det får bli nyponsoppa till frulle!



Dagar som denna vill jag så gärna tillbaka till Tanzania! Jag blir påminnd om varför jag faktiskt valde att börja läsa till sjuksköterska! Om några år ska jag tillbaka!


Ha det bra! /Sara

Shopping

Har varit på stan med Amanda idag! Fick med mig lite saker hem faktiskt! :) Det blev en tröja, tre par trosor och en ring från Gina Tricot. Det var så roligt att träffa Amanda igen, vi måste ses mycket oftare nu när jag flyttar ner till stan! :)
Nu ska jag försöka fixa någon middag och sen bär det iväg till farmor med Anna och Tovis! <3

Här kommer en bild på tröjan, det fanns tyvärr ingen bild på ringen på hemsidan. Kan inte ta kort heller för jag har inte kameran hemma just nu




Tröja 99 kr!

Hoppas ni haft en bra dag! /Sara

Hösten tar sin lilla tid ibland

Idag ska jag ner till staden. Ska träffa Amanda, det ska bli riktigt roligt! Det var så länge sen vi sågs nu!
Jag ska även på ett möte och sen ska jag på apoteket och hämta ut medicin!
Ikväll ska jag och Anna åka till farmor och tvätta lite mattor. Jag har ett par stycken som jag ska ha med mig på fredag då jag flyttar! Åh, jag längtar så sjukt mycket till fredag! Det ska bli så himla roligt att flytta in!
Nej nu ska jag göra mig iordning innan jag ska fara. Ska träffa Amanda i stan om en timme så!

Ha en bra dag! /Sara

Packardag

Idag ska det packas inför flytten. Har ju en hel del grejer som ska packas ner så!
På fredag flyttar jag och det känns så roligt! Roligt att ha min egen lägenhet igen!
Jag tänkte att jag ska passa på att packa lite nu på dagen då magen inte gör så ont, det brukar ju bli sämre framåt eftermiddagen/kvällen så!
Tänkte även försöka ta mig ut på en liten promenad, den blir nog inte så lång men det kan nog vara bra med lite frisk luft!
Nej nu är det dags att börja!

Ha en bra dag! /Sara

Nu sover dom som önskar tid

Sitter och lyssnar på Peter Jöback och bara njuter! Jag har inte riktigt velat erkänna förut att jag tycker han är bra men nu gör jag det! Han är helt fantastiskt bra! Lyssnar på Decembernatt! Underbar låt helt enkelt!
Nu blir det lite OC och sen sova!
Jag hoppas mina vänner som är ute och festar ikväll får en fantastisk kväll! <3

Ha det bra allihopa! /Sara

Ångestväskan

Myser med Michaela, Emma och Carro! Alldeles underbart att träffa dom igen!
Vi har sett på Idol och nu ser vi på "Se upp för dårarna". Så himla bra film!
Jag längtar som ett tok tills jag flyttar! En vecka kvar nu bara! :D
Angående rubriken... Klockrent citat ur filmen, mer har jag inte att säga! ;)
Hoppas ni har en bra kväll!

/Sara

Happiness









Kärlek! <3

Nu när det är så tyst

Ikväll har jag varit hos Anna, Marcus och Tove och kollat på Hockeyn! Vad hände Modo? 4-1 till SAIK! Skärpning!
Fick iaf gosa en massa med Tovis! :)<3
Fick ett trevligt telefonsamtal från Michaela, Emma och Carro! Jag blev så glad! :) Imorgon blir det myskväll! <3 Det ska bli så roligt och det behövs verkligen! Synd bara att alla flickorna inte är här! Saknar Emmelie, Madde och Kristin! Men dom kommer ju och hälsar på som tur är! :)
Nu ska jag mysa i soffan med en film! Jag hoppas på mycket sömn inatt. Min mage gör ooont ikväll men jag hoppas verkligen det går över snart så jag får sova!
Godnatt mina vänner!

Ha det bra /Sara

Lyxmiddag

Ska lyxa till det idag och laga lax till middag! Efter nästan två veckor av sjukhusmat så får man lyxa till det tycker jag! Haha :)
Det blir lax och potatis, får se om jag kan få till någon ätbar sås också!
Jag äter ju numera laktosfritt. Det utreds nämnligen om jag kan ha någon allergi också! Så nu äter jag inte laktos på två veckor för att se om det blir lite bättre! Det är ju tur att i princip allt finns som laktosfritt. Det är ju inte som när jag var allergisk mot mjölkprotein då allt som skulle föreställa mjölkprodukter smakade havregrynsgröt! Haha ;)
Nej nu ska jag snart börja med maten och sen åka och se hockeyn hos Anna, Marcus och Tovis!

Ha det bra /Sara

Rädda Willy

Jag har nu snart varit hemma i två dagar! Jag kan nog inte beskriva hur härligt det är!
Idag ska jag göra absolut ingenting. Eventuellt åka på affärn men annars så ska jag bara vara hemma och försöka samla krafter!
Just nu sitter jag och äter frukost och ser på filmen Rädda Willy! Haha kunde inte låta bli att köpa den på Hemmakväll då jag såg den! Jag har inte sett den sen jag var liten och då tyckte jag verkligen att den var jättebra! Haha!
Imorgon hoppas jag på en myskväll med flickorna! har ju inte träffat dom på hur länge som helst!
Nu ska jag återgå till filmen!

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/000/441/441202.jpg

Ha det bra! /Sara

Jag simmar ur bild

Åker mest in och ut på sjukhuset så uppdateringen blir rätt kass.
Nu hoppas jag att jag blir hemma ett tag så jag ska bli bättre på att skriva!
Ska försöka få ihop ett inlägg imorgon!
Ha det bra så länge!

Förresten! Mitt i eländet måste man ju ha roligt också, och man kan ju inte annat än skratta när man ser på Kaj! Hahaha! Jag skrattar lika mycket varje gång!


DU SIMMAR UR BILD KAJ!!!!!!! DU SIMMAR UR BILD!! INÅÅÅT! DÄR KAN DU SIMMA!

Ha det bra! /Sara

Hemma från sjukan

Är nu hemma från sjukhuset efter att ha legat där en vecka! Bor nu hos Anna, Marcus och Tove då mamma och  pappa är utomlands och dom inte tycker att jag ska vara ensam då jag inte är pigg.
Har fått göra lite mer undersökningar men ska tillbaka inom ett par veckor och göra mer undersökningar och tester. Jag hoppas bara att dom verkligen kan komma fram till vad det är nu så jag kan börja leva mer normalt igen!
Jag vill tacka min underbara familj, släkt och mina underbara vänner som hälsat på mig och hört av sig under veckan. Det har verkligen betytt jättemycket! Ni är bäst! Älskar er! <3
Nu blir det lite Segemyhr och vila lite!

Kram /Sara

Sjukhuset

Tänkte att jag skulle försöka uppdatera lite via mobilen. Ligger på sjukhuset och har varit här sedan i fredags. Ska förhoppningsvis få lite mer hjälp nu. Ska vara kvar i några dagar till i alla fall. Det är rätt långtråkigt nen det är tur att jag får massa besök av min släkt och fina vänner! Uppdaterar mer när jag kan! /Sara

Kladd med rim

Sitta på en stubbe som en ung, ja gubbe.
Mitt på torget, dricka sprit, äta avokado, se allt i 3D.
Stå upp, dansa, sjunga, ingen verkar fatta.
Vill inte sluta, hör något om en fas, hur ska hon tas?
Det är dom som andas fel,
dricka juice ur glas, verka hel.
Är det så man håller sig vid liv i vårat land?
I så fall ska jag:
köpa en jojo
komma i form
skaffa barn
leva i ett rus
köpa en dosa äckligt snus.
Börja läsa till meteorolog, komma på att det inte var något segertåg.
Skriva en barnbok, gå hand i hand på stan inte armkrok.
Eller kanske stanna upp, sluta chocka bli som en skyltdocka.
Klistra igen munnen med superlim och sluta med dessa taskiga nödrim.

 

Ha en bra dag /Sara

Drömmar

Det är ju inget nytt att jag är oerhört fascinerad av och avundsjuk på den fantastiska poeten Bob Hansson. Tänk att kunna skriva, tala och framträda på det sätt han gör. Han är verkligen en stor förebild för mig!

Nu läste jag precis en krönika av just Bob i tidningen Amos som vi fick i postlådan. Den handlade om att allt för många skjuter upp saker och går omkring och väntar på "sin andra födsel." Man har drömmar och planer men man skjuter dom framför sig, säger att "jag gör det sen".
Att man väntar på att bli den människa man vill vara men just nu inte är. Problemet är att man inte gör något för att komma dit, utan bara väntar och tror att det ska komma av sig själv.
Jag fick mig en tankeställare av den här krönikan. Kanske är det så, att jag skjuter mina drömmar framför mig och väntar på rätt tillfälle. Kanske måste jag sluta vänta på att bli den person jag vill vara och faktiskt börja sträva och jobba för att komma dit?

Jag ska avsluta med en del ur krönikan jag tycker var så fantastiskt bra. Läs!

"Idag är du inte en sådan människa som dansar på bordet. Men det enda du behöver för att bli det, är att med stapplade steg kliva upp på det där bordet och börja bugga, det spelar ingen roll hur livrädd, nervös eller bortkommen du är när du gör det. För sen, när du kliver ner, då är du en sådan människa som dansar på bordet.
Det där med bordet är en metafor. Det är inte bordet, utan drömmen, som förvandlar dig från passagerare till chaufför. Och det minsta man är skyldig sina drömmar, är att tro på dem."


Ha det bra /Sara

Godnatt min skatt

Skulle ju uppdatera bättre idag men jag är så kopiöst trött så jag kommer inte på något intressant att skriva om.
Lever på proviva-dryck och hoppas på att få komma på sjukhuset inom en snar framtid. Har varit på vårdcentralen idag igen och jag måste verkligen ge ett stort plus till Husums vårdcentral. Alla är så hjälpsamma och det känns så bra att det finns någon läkare som tar mig på allvar och verkligen vill hjälpa mig. Hon förstår verkligen att det inte kan fortsätta såhär så länge till.
Imorgon ska jag sova länge och på kvällen ska jag åka på hösfest med jobbet. Åker dit så länge jag orkar, men hoppas det inte blir sämre så jag kan åka en stund i alla fall!
Nej nu ska jag strax krama kudden!

Godnatt och sov så gott! /Sara

När vi viskar utan att le

Förlåt för dålig uppdatering! Har inte mått så bra den senaste veckan och har inte haft någon lust att blogga då!
Nu ska jag bli bättre, jag lovar!
Slänger upp något jag skrev för länge sen så länge. Ska uppdatera bättre senare idag.

Vi den tidpunkt då det är nöd för lungorna att få känna en del av det enorma lufthav vi rör oss i.
Den tidpunkt då förståndet inte längre existerar.
När vi bara gör utan att tänka, då minnena inte följer med.
När vi dansar utan att röra.
När vi viskar utan att le.
När fåglarna minns hur du andades och tanten i kiosken ber om tre kronor för en dricka som tidigare kostat sju.
När bussen som inte stannar på just min gata svänger in och gör den coolaste parkeringen alldeles framför min dörr och pappa står där och säger att det är rea på ryggsäckar från himlen.
När reklamen från Coop visar extrapriser på Ica och citronskalet smakar rabarber då får lungorna all luft i världen och jag kan promenera till platsen och känna igen.


Ha det bra /Sara

Tears and rain

Mår inte som man förtjänar.
Usch, detta är bland det värsta jag varit med om!
Hoppas jag får en myskväll med mina flickor ikväll så jag får något annat att tänka på!

Hoppas ni har det bättre /Sara

Glädje

Tänk vad ett litet sms kan göra mycket! Jag kan andas igen!
Jag var så orolig!
Nu känns det bra igen! <3

/Sara

Grattis Pappa!

Idag fyller min kära pappa 44 år! Jag har medan mamma och pappa jobbat förberett lite inför kalaset ikväll. Jag har städat nedervåningen och bakat en tårta till pappsen. Då undrar ni ju såklart hur detta mästerverk ser ut, eller hur? haha! Lägger in en liten bild. Den blev inte så supersnygg men helt okej tycker jag ändå!




Hoppas ni har en bra dag! /Sara
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu