Valborg

Ville bara skriva och önska er alla en trevlig valborg. Vi ska grilla här hemma för att sedan åka upp till farmor och farfar och kolla på brasan och spela kort.
Jag och Jesper vaknade klockan 05.30 så vi har tagit en liten tupplur nu på eftermiddagen, vi har även hunnit med att hälsa på Tea en stund :)

Ha det så bra och smäll för guds skull inga smällare!

/Sara

Helg

Sitter i mitt soliga Övik och känner glädje över att vara hemma igen.
Snart kommer Jesper hit och om två timmar är vi påväg hem till mamma och pappa.
I helgen ska vi hälsa på farmor och farfar och Anna, Marcus och Tovis! Vi ska bo i farmor och farfars sommarstuga, det kommer bli hur mysigt som helst!
Hoppas ni får en mysig helg och valborg!

/Sara

En dag

Åh vad jag älskar solen, den gör mig så glad.
Min fina J gör mig också så glad, jag är så lyckligt lottad som får vara med honom! <3

Från och med imorgon blir det förändringar, positiva men nervösa förändringar. Men jag tror att det kommer bli bra, eller det ska bli bra!

Jag hoppas ni har det bra i solen och det fina vårvädret.

/Sara

Poesi

Halva dagen dansar fram, sover märker ingen annans famn.
Du önskar att jag ska vakna till liv, jag önskar att jag ska finna lugnet.
En dag, två steg fram, nästa ett halvt steg mot öster.

En hand som önskar lycka till, en kram som säger fortsätt såhär.

En famn, tio fingrar, fem tår på fel sida av horisonten.
Ett glatt skratt, ett hån, en katt som skuttar vid sidan av ån, poesi utan rim, sedan springa över till bästa vännen som opassande nog heter Tim.

Skåda ingen skönhet bakom mina glasögon, skåda inga klarblå ögon.

Dansa med mig i regnet till solen slutar skina så förbannat.

Hosta till när du tycker att samtalsämnet bör bytas och sparka mig
på smalbenet under bordet då jag faktiskt pratat alldeles för mycket,
igen.

Ät upp mina frukostflingor, de utan socker, jag tycker bättre om
de med socker för de framhäver mina kurvor så fruktansvärt bra.
Jag
är duktig
på att ljuga
för mig
men
inte
för
dig.

 

/Sara

Akuten + Bingo

Har haft ett händelserikt dygn. Min och Jespers dag började bra igår då vi åt glass i solen, åkte sedan hem till Jesper och fick en underbar middag som hans mamma lagat. Efter vi ätit och det gått ett tag fick jag så fruktansvärt ont i magen, jag kunde inte röra mig så ambulans tillkallades, det misstänktes att det var blindtarmen som spökade igen. Fick ligga på akuten i fem timmar utan att egentligen få någon hjälp, min blindtarm är inte "tillräckligt" infekterad för att dom ska göra något åt det, så nu är det bara att vänta och se om det blir bättre eller sämre inom de närmsta dagarna.

Idag har jag dock mått bättre så det blev en tur till mormor och morfar där jag även fick träffa min underbara moster och mina kusiner. Sedan blev det picknick i solen med familjen, en glass på Villakiosken och sedan hämtade vi upp Jesper. Vi har nämnligen spelat Bingolotto ikväll och jag vann en hunka. Sällskap fick vi också av Birgitta så det var himla trevligt!

Nu ska jag sova, godnatt! /Sara

Lördag

Dagarna rullar bara fram och man märker hur snön smälter bort mer och mer för varje dag som går och det är så härligt. Nya Converse är inhandlade inför sommaren (lila sådana) och jag känner mig mer än less på vinter, snö och kyla.
Nu sitter jag och väntar på att J ska höra av sig, idag ska vi hitta på något roligt. Fint väder är det ju också så det blir nog awesome!

Ha det bra! /Sara

Faster, moster och fläskfilé

Idag vaknade jag klockan 07.00. Det är ju inte riktigt friskt, eller så är det ett friskhetstecken, det beror ju helt på hur man ser på det ;)
Idag har jag i alla fall hunnit med att se en Beck-film och nu sitter jag och väntar på att min underbarqa faster Anna ska komma och hälsa på <3.

Skrev jag förresten att jag var och åt med pappa och Jesper igår? Fläskfilé och pärer, tyckt! :)
Fick även prata en bra stund med min bästaste moster igår, det var välbehövt, jag mår så bra efter jag pratat med henne! <3

/Sara

Kaaaaaj



Jag känner att jag behöver piggas upp lite, och vad gör en inte glad om inte "DU SIMMAR UR BILD KAJ!"?
Denna har legat uppe på bloggen ett antal gånger men man kan verkligen inte se den en gång för mycket!

/Sara

Tovis <3



Idag är det min älskade guddotters dopdag. För ett år sedan döptes hon och jag kan inte förstå att tiden har gått så fort. Jag älskar dig så mycket grynet! <3

/Sara

Jesper <3

Sitter och känner mig alldeles nöjd med kvällen som varit. Min underbare pojkvän har varit här, jag tycker så oerhört mycket om honom! <3

Det har blivit en hel del sjukhus på slutet, sitter med en eventuell blindtarmsinflammation samtidigt som allergierna bara byter av varandra.

Var så glad att jag fick träffa Michaela och Carro igår, har saknat dom nu när dom varit på praktik.
Saknar även Emma som är hemma i Skåne, vill att vi alla ska vara samlade! <3

Nu ska jag sova, godnatt! <3

Fem myror







Kolla in detta, så klockrent. Boxen finns att köpa på CDON, man blir ju sugen! Haha! :D


/Sara

Kloker

Jag har kommit fram till att jag är en väldigt instabil person. Mitt humör går upp, för att sen gå ner och när frustrationen lagt sig återgår det till en normal nivå igen.
Jag tror att det är mycket jag måste lära mig om mig själv, mycket jag måste acceptera och bara försöka leva mitt liv fullt ut.
Dagens kloka ord från fröken Lundin.

/Sara

Tankesnurr

Det är så mycket tankar som bara snurrar omkring just nu. Om bara någon kunde berätta för mig hur jag skulle kunna få snurret att stanna av!

du skadade hela mitt väsen

Jag mår verkligen inte bra just nu vilket påverkar bloggandet. Jag lovar dock att så fort det känns bättre ska bloggen prioriteras igen.

/Sara

LP-skivor

Jag sitter och lyssnar på livelåtar med min kung Bruce Springsteen. Jag längtar så till jag och Jesper åker hem till mamma och pappa och ska lyssna igenom mammas LP-skivor med Bruce livelåtar. Så underbart med LP-skivor tyker jag, så mysigt att sitta på golvet (ja jag är en av få som helst sitter eller ligger på golvet när jag lyssnar på musk, pluggar etc.) och lyssna igenom mammas samling av både Springsteen och Cash!

Jag kommer aldrig glömma när jag och mamma var i Stockholm för två år sedan och såg Springsteen live på Stadion, det var en upplevelese jag kommer bära med mig hela livet, så underbart! <3





Hoppas ni har en bra dag!

/Sara

Godnatt

Nu ska jag sova, sova och åter sova. Har en hel del sömn att ta igen sedan natten som varit.
Jag saknar min fina Jesper som jag inte träffat sedan i Söndags, imorgon måste vi bara ses! <3

Godnatt /Klaterfia

ä man int ett klater så säg

Gårdagskvällen började minst sagt intressant då jag lyckades få i mig jordnötter vilka jag verkligen inte tål. Det bkev rullstolsrally till akuten för att få diverse allergimediciner. Efter svullnad av näsa, massa stickningar i tunga och ögon så var jag relativt återställd, trodde jag.

För tror ni inte jag vaknar klockan 01.30 av att jag har så ont i ryggen att jag tror jag ska krevera. Nu står misstänkta njurproblem på schemat. Men varför inte gå igenom alla sjukdomar man kan ha i livet innan man fyllt 25, det är väl lika bra att göra bort det? Lite ironiskt är det i allt jobbigt att en människa kan råka ut för så oerhört mycket på så kort tid.

/Klaterfia

Filmtips

Måste skriva och tipsa om en underbar film som Jesper och jag såg förra helgen, "Hur många lingon finns det i världen?" Det är lätt en av dom bästa filmerna jag sett, så charmig och underbart fin och rolig. Se den!
Skulle lägga in trailern men det funkade inte, men gå in på youtube och se den :)

http://www.youtube.com/watch?v=8WCavWZIUic


/Sara

Feg, feg, feg

Jag har kommit fram till att jag hela tiden blockerar mig själv känslomässigt. Igår satt jag och såg en riktig gråtfilm för att försöka tvinga fram tårarna men det gick inte. Det är så mycket känslor som bara måste ut men jag törs inte låta dom komma fram i ljuset, jag är feg.

Lördag

Jag är en sådan frustrerad människa. Det är så mycket känslor som ska ut men jag håller dom bara inne, varför vet jag inte? Jag kanske helt enkelt inte pallar att känna bara.
Mitt i allt har jag i alla fall världens underbaraste pojkvän som förstår mig på alla sätt och det är jag så glad för! <3
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu