Sösösösöööööööndag!

Jag är så glad idag, jag ska få träffa två fina vänner, Emma och Madde. Jag har inte träffat Madde på så länge så det blir ett kärt återseende. :)

Ikväll blir det även ett kärt återseende då jag ska göra comeback på Friskis, fattar ni hur awesome det känns, som jag längtat. Ett medelpass blir det med mina favoritledare, jag hoppas passet är bra :)

Nu sitter jag och ser på True talent på min nya tv, det känns bra att äntligen faktiskt se vad som händer på tv:n, kanske jag inte behöver glasögon ändå, haha! :)

Lycka

Är så lycklig, sista läkarbesöket som jag behöver gå på på länge nu! :)
Firade detta med en myskväll med min fina vän Denise. :)

Idag ska jag, mamma ocv pappa åka och kolla på en ny tv till min lägenhet, jag har ju en tjocktv från jag vet inte vilket årtionde så det känns riktigt bra med en ny :)

Senare idag blir det hockey, vi ska förhoppningsvis få se Modo krossa Linköping ikväll!

Jag har förresten kommit igång med jobb, det känns så bra att ha något att göra på dagarna! Jag jobbar tre timmar om dagen, tre dagar i veckan vilket är väldigt lämpligt såhär i början. Jag tycker det är så roligt att vara tillbaka på jobbet igen! :)

Ha det bra! /Sara

Sudd



Såhär känner jag mig idag...

Torsdag

Vaknade klockan 07.30 helt utvilad. Sov förresten mest hela kvällen igår, somnade ifrån ljusen och allt. Har sovit som en stock inatt och det känns så skönt. Här sitter jag nu med håret åt alla håll och i sovkläderna, vad tror ni händer? Jo, visevärden ringer på dörren och vill byta namnskyllt på dörren, klockan 08.30. Say whaaaaatttttt???

Saknar för övrigt mina fina vänner Michaela, Emma, Carro, Sofie, Jenny och Madde som nu flyttat tillbaka till Ö-vik :)
Det ska bli ändring, så fort jag mår bättre ska allt bli som vanligt igen, förlåt mina älskade vänner för att det blivit som det blivit, men jag har behövt fokusera så mycket på mig själv för att saker och ting ska ordna upp sig. Förlåt, jag älskar er!

/Sara

Matlagartagen



Lax med pasta står på schemat!

Alone

Tänk att man kan känna sig så ensam med en hel stad omkring sig... FAN!

känner mig såhär cool nu ;-)


Piercing


För det är ingen vanlig dag

För det är pappas födelsedag, hurra, hurra, hurra!
Jag har börjat jobba, eller arbetsträna som det så fint heter, med världens bästa handledare och arbetskamrater går det hur fint som helst.
Jag har förresten piercat ögonbrynet, det blev bra men jag kan inte låta bli att vara där och peta ;)
På lördag blir det ett kärt återseende då underbara Carro kommer tillbaka till Ö-vik. lovely!

Ha it nise
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu