TJA

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för tillfället...
Jag har så oerhört mycket tankar som snurrar runt i huvudet på mig och jag får verkligen inte stopp på snurret.
Men så fort jag får något vettigt att skriva ska jag ta upp bloggandet igen.

Ha det bra tillsvidare...

Stanna

Jag ska ingenstans
Jag bara bryter lite is
Det sägs att allting vänder
och det stämmer väl på sätt och vis

En stannfågel ger sig av

Jag har lämnat mina rader
så länge jag minns
men jag tvivelaktigt mår

En stannfågel ger sig av

Repeat

Kärlek <3

Jag har verkligen världens bästa människor omkring mig, ville bara säga det! <3

Lägenhet, tatuering, Tove

Hej på er!
Jag är i lägenhetsletartagen. Ska man köpa eller hyra? Var ska man bo? Hur mycket får det kosta? Frågorna är många och det är inte det lättaste att hitta en lägenhet vill jag lova. Förhoppningsvis ska det nog lösa sig i alla fall på ett eller annat sätt.
Imorgon blir det utgång med gänget från gymnasiet, det ska bli riktigt roligt, det var så länge sedan jag festade nu.
Jag måste ju berätta om min tatuering jag gjorde igår, det blev "Tove" och ett hjärta på högra handleden. Det blev riktigt, riktigt bra måste jag säga :)
Nu ska jag snart iväg på en liten utflykt med Anna och Tove, godingen växer ju så det knakar och hon pratar hur mycket som helst. Det är så roligt när man kan prata med henne och hon svarar! :)



Hoppas ni har det bra i solskenet!

/Sara

.

Dum Spiro Spero ~ Så länge jag andas hoppas jag

Regn, rain, regn

Det regnar och nog känns det i kroppen. Jag blir så fruktansvärt påverkad av vädret på både gott och ont. Visst är det härligt då man känner sig superpigg och glad de dagar då solen skiner men dagar som denna då rednet öser ner blir jag rätt deppig. Jag ska dock trotsa regnet och ta mig till biblioteket och låna om ett par böcker, efter det blir det förhoppningsvis lunch med bästa faster Anna.

Jag hoppas regnet vill sluta vräka ner senare idag så jag kan få ta mig en liten promenad. Jag hoppar nog träningen idag, känner att jag har ont i halsen och är seg över lag så en promenix får räcka idag.


Min regniga utsikt!

Hoppas ni har en bra dag!

/Sara

Elin Ruth Sigvardsson


Nyupptäckt artist för mig.
Elin Ruth Sigvardsson sjunger Lars Winnerbäcks "Kom ihåg mig".

Emma kom hem

Idag sitter jag och saknar min fina fina Emma som är på praktik nere i Skåne. Jag längtar så oerhört mycket tills du kommer hem igen vännen! <3
Nu väntar jag på att Jesper och pappa ska komma hem så blir det en liten sväng till affären för att handla mat, taccos blir det ikväll! :)
Ikväll blir det en massa mys med min älskling, jag är så glad att jag har honom! <3


Emma kom hem, för jag längtar efter dig!

Hoppas ni får en bra fredagskväll!

/Sara

Tisdag

Hej på er!
jag har haft en riktigt bra dag. Först var jag upp på sjukhuset en sväng, det gick fort och smärtfritt. Efter det gick jag ner på Nola där jag träffade underbara Annelie, sedan gick jag och världens bästa faster ner på stan och åt lunch. Pappa kom och hämtade mig i stan och när jag kom hem tog jag mig en liten tupplur och sedan gick jag ut på en promenad.
Nu har jag och pappa precis ätit middag och snart hoppas jag på att kunna åka iväg och träffa älsklingen. Jag ska hämta broder på busstationen klockan 21 så jag hoppas att J är hemma så jag får träffas och kramas lite innan.

Jag bor för tillfället hemma hos mamma och pappa i skogen, jag har inte mått så bra av att vara ensam så nu blir jag skogsbo för en vecka.

Hoppas ni har det bra i solen!

/Sara

Solig dag en dag med sol

Idag har jag haft en bra dag i solen med pappa, vi har gått i skogen och dessutom sett både en ekorre och en huggorm. Glass i solen har dagen också givit.
Imorgon åker jag förmodligen hem till mamma och pappa för att bo där i veckan, det känns bra!



Nu vill jag ha sommar, sol och Göteborg! Jag längtar tokmycket!


Hoppas ni har haft en lika solig och bra dag!

/Sara

I will go down with this ship

Ibland är det inte roligt att existera, det är tur jag har så underbara människor omkring mig annars vet jag inte hur det blivit.
Sitter just nu och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska skicka in till "Ung poesi". Ska jag ta något jag redan har eller ska jag skriva nytt? Det blir nog till att sova på saken.



Ha det bra! /Sara

Film



Jag längtar så tills denna film kommer ut på dvd, har ni inte sett den på bio måste ni köpa filmen, jag blir alldeles varm i hjärtat! <3
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu