Torsdag

Jag har haft alldeles för mycket tankar i huvudet den här veckan för att kunna blogga. Det är för många beslut som ska fattas och för mycket saker som händer hela tiden. Men jag ska bli bättre på att uppdatera, det ska jag. Tänkte skriva lite om veckan som varit i alla fall. Har bl.a. varit en sväng på akuten, fick svårt att andas på dansen i tisdags.
I tisdags träffade jag Emma och Michaela efter skolan, det var roligt att få träffa dom en stund innan dansen! :)
Igår var jag först i stan på fm och på kvällen var jag hos Anna då det var en som kom dit som sålde smink, vi fick lära oss vilka färger som passade oss och vilket smink som passar oss bäst, det var riktigt roligt! :)
Ikväll ska jag i alla fall på Satc 2 med tjejerna, det kommer bli så himla roligt! Helgen kommer också bli superbra, jag behöver verkligen en helhelg med vännerna!
Nu ska jag försöka plugga lite innan jag åker till stan!
/Sara

Basta och bada

Idag har jag jobbat mellan 8.00-14.00. Det har gått riktigt bra! :)
Nu ska jag snart fara iväg och grilla och basta med Tea, ska bli skoj men det lär vara enormt kallt i vattnet ;)
Kan förövrigt berätta att jag är sämst på att ta hand om min tatuering, haha! Hoppas den läker som den ska bara, jag är inte så bra på att smörja och plasta så ofta som man ska, men jag hoppas det går bra ändå! :)
Hoppas ni får en bra kväll!
/Sara

Tack för underbara vänner

Måste bara skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig!
Ska bara skriva att jag är så glad över mina fina vänner jag har omkring mig, både nya och gamla vänner! Tack för att ni finns :)<3
Måste även skriva att jag är så glad över vännerna jag lärde känna i och med att jag började läsa på universitetet i höstas! Tack för att jag fått lära känna er, ni är så underbart bra tjejer! <3

Undebara sommar

Åh så underbart det är ute nu!
Har haft några underbara dagar i solen.
I onsdags var jag på skolan på förmiddagen, sen träffade jag finaste Emma och vi satt och pratade i hamnen! Emmelie och Kristin kom också dit! :) Vi håller även på att planera lite inför nästa helg, det kommer bli kanon!
Michaela har återvänt till Ö-vik nu! Har saknat dig så mycket vännen, är glad att du är tillbaka! :)
På kvällen var jag och grillade hos Sara, var hur mysigt som helst! Vi lyssnade på Gylletider och det var så himla soligt, varmt och härligt!

Idag har jag varit barnvakt till Tove mellan 8.30-14.30! Var hur roligt som helst! På förmiddagen så mös vi på stan med Emma :) Vid 12 gick jag och fyllde i min tatuering. På eftermiddagen blev det en fika på UH med Maire och sen gick jag och Sara på en liten promenad. :)
Jag införskaffade även ett superfint linne på HM, det fanns ett kvar, rätt storlek och det kostade bara 49.50. Klart man måste slå till! :)
Ska lägga upp bilder sen, både på linnet och lite bilder från båda dagarna! Måste bara hitta kabeln till telefonen! Lånar en bild av Emma så länge! :)
Tove har varit så himla snäll och duktig hela dagen! Hon är så underbar lill-gumman min! <3


Lånar den här bilden av Emma! :)

IKEA

Jag vill åka på IKEA! Vill handla saker till min blivande lägenhet!
Nu är det i princip sommar, efter sommaren börjar jag förhoppningsvis på sjuksköterskeprogrammet igen och dessutom flyttar jag ner till vännerna i stan! :)
Sitter och kollar på IKEA-möbler nu, haha bra att jag är ute i tid! :)

Snart är sommaren här

Åh, det är verkligen superhärligt med det fina vädret! Har fått lite färg de senaste två dagarna också! :)
I fredags var jag på Knasiga Kojan med tre av mina kusiner, ska lägga in lite bilder sen. Det var riktigt roligt, men varmt, gud vad jag svettades! ;)
Imorgon bär det iväg till mormor & morfar, min moster och kusinerna! Jag, mamma och farmor ska åka, det blir roligt, då blir det en massa mer bus med småtjejerna! :)
Michaela och Emma, vi måste hitta på något snart, och Michaela ta och kom hem från Sollefteå nu! Saknar er tjejer!
nu blir det några fler avsnitt Segemyhr innan jag ska sova!
/Sara

Söndag

Har varit rätt sur och bitter de senaste dagarna! Höll på att tuppa av på dansen i torsdags och sedan dess har jag inte varit riktigt pigg, magen gör verkligen ont jätteofta, men nu börjar de nya tabletterna fungera iaf så det känns bra!
Det är tur att jag har min lillprinsessa som alltid får mig på bra humör! <3
Idag sov jag jättelänge, till 12.30 och efter att ha sett en film for jag ut och gick/joggade en sväng, det var riktigt härligt faktiskt!
Nu ska jag försöka plugga lite!
Saknar mina tjejor! Vi måste hitta på något snart, tråkigt att Michaela är i Sollefteå bara, när kommer nu hem nästa gång vännen?

Kom hem nu

Igår pluggade jag verkligen hela dagen, tror det blev 7 timmar sammanlagt, men jag lyckades göra bort två rätt stora uppgifter, tre datauppgifter och en komplettering, så jag känner mig himla nöjd!
Nu ska jag snart iväg till stan och träffa Amanda, sen ska jag på ett möte i stan mellan 13.30-14.30. Klockan 15.00 ska jag vara i Husum på vårdcentralen så det blir lite stressigt. Efter vårdcentralen ska jag tillbaka till stan då jag har dansträning ikväll, ska även träffa Sara en stund!
Jag lägger in en bild på bror och Anna bara för att jag saknar dom och vill att dom ska komma hem nu!
Ha en bra dag!



/Sara

Don't turn away from me

Idag vaknade jag verkligen inte på rätt sida, har alldeles för mycket saker jag måste och borde göra men jag har verkligen ingen ork.
Ska iaf försöka börja med powerpointuppgifterna och veckans uppgift i medicinsk grund.
Igår efter jobbet ringde jag vårdcenralen och fick prata med en jättetrevlig och hjälpsam sköterska. Jag mår inte så bra av medicinen jag äter så jag skulle vilja ha en annan. Hon satte upp mig på en telefontid hos läkaren jag går till så hon ska ringa idag vid 11.30. Hoppas det finns några andra, bättre tabletter bara.
Jag fick förresten brev från sjukhuset igår. Jag ska på sjukhuset två gånger på olika ställen och det var 3 månaders väntetid på den ena tiden och den andra var det 2 månader. Jag blev så bitter när jag fick det andra brevet igår så jag gick ut på en långpromenad..
Nu är iaf det mesta inför sommarjobbet fixat, det känns som att jag har fått ett bra schema! Så det är jag väldigt nöjd med! :)
/Sara 

Captain's Anatomy



Haha! Hittade den här fina bilden som Michaela eller Malin ritade när vi satt och pluggade Anatomi en kväll i höstas! :)


Wipeout Ö-vik



Haha! Michaela, Emma och jag hade så sjukt roligt i lekparken i lördags! :D
Bästa filmen någonsin, helt klart!
/Sara
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu