Gott nytt år

Nu börjar snart festligheterna och jag önskar er alla ett gott nytt år innan jag går in i dimman. Hoppas ni alla får en awesome kväll, det ska i alla fall jag ha!

Nu kör vi! /Sara

Huslig

Har varit riktigt huslig idag och lagat mat, tvättat, diskat, storstäder och renbäddat. Så nu kryper jag ner i rena sängkläder och jag är helt säker på att jag kommer att sova som en prinsessa.

Imorgon åker jag hem till skogen för att fira nyår med bror min och massa fler bra människor. Det nya året betyder så mycket för mig, jag ska lägga saker bakom mig och bara fokusera framåt. Måndagen är även en stor dag för mig, kan inte skriva varför men det är stort!

Nu ska jag läsa tills ögonen faller igen.

Godnatt! /Sara

Shoppa

Idag har jag och Sara spenderat dagen på stan, även ett besök på Rusta och Willys blev det. En hel del shopping blev det och dagen avslutades med filmkväll med Sara och Emilia. Vi såg på "Kyss mig", en klart sevärd film tycker jag. Nu ska jag lägga mig och läsa min nya bok "Gå din väg men stanna", så bra bok hittills.

Godnatt på er! /Sara

Ny tilition

Har skaffat ny mobil idag så måste ju prova att mobilblogga. Har haft en superbra dag på stan med Amanda och Emilia, en hel del shopping blev det.
Jag är så laddad inför nyår, jag känner på mig att det kommer bli awesome :-)
Nu är det dags att sova, godnatt på er!

/Sara

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu