Fireflies

Har nu varit och pussat på min gullunge, saknar henne redan.
Nu ska jag snart dra iväg till stan och dansa, känner mig på bra humör idag och det ska bli så himla skoj att dansa ikväll! :)
Tänkte bara att jag skulle skriva ett par rader, ska även lägga in ett litet klipp, har haft den här låten på hjärnan i flera veckor och jag blir aldrig less på den.

hon känner efter om det här är att vara fri

Vaknade tidigt idag av två katter som hoppade upp i min säng och ansåg att det var dags att stiga upp, jag höll inte med men vad har man för val?
Nu ska jag snart åka iväg och hämta ut mina diktsamlingar och sedan åker jag till Anna för att gosa en sista gång med Tove innan dom åker till fjälls. Jag kommer dock få sådan abstinens så att jag kommer åka och hämta hem lillgumman redan på måndag!
Ikväll är det dags för dans och vi ska få våra skor idag så det känns superbra. :)
Ha en bra dag!

tisdag

Har varit på skolan hela dagen idag, vi hade en diskussion angående ändringarna dom tänkte göra och vi kom tillslut fram till en lösning som verkade passa alla. Känns skönt att det gick att lösa. Känns bra då lärarna ville ställa upp och lyssna på oss som inte ville också och faktiskt försökte lösa det till allas bästa.
Provade den nya medicinen idag förresten, den verkar fungera bra men jag blir jättetrött av den, det är det dock värt eftersom en stor del av smärtan faktiskt försvinner för ett tag.
Fick tillbaka en massa uppgifter idag på skolan också, blev superglad då det bara är ett par småsaker jag ska komplettera, läraren var mycket nöjd och hon tyckte att jag jobbat på så bra trots att jag varit/är sjuk. Så det känns bra, jag var så himla orolig för att jag skull behöva komplettera jättemycket eftersom det känns som att jag inte lagt ner så mycket tid som jag borde. ;)
Nu ska jag snart gå och lägga mig, blir en tidig kväll!
Godnatt

Fin dag

Har haft en fin dag i stan. Var på Nola och läste poesi och det var så himla roligt. Efter vi läst klart fick hela klassen skriva "snäll-lappar" till oss vilket gick ut på att dom skulle skriva något som de tyckte var bra med det vi läst. Alla hade skrivit så himla söta saker, man blir så glad. Det var så roligt att träffa Annelie också! :)

Efter vi varit på Nola så fikade jag med fina Ida, har saknat henne så mycket. Efter fikat skulle jag på ett möte men då jag kom dit så visade det sig att jag skulle dit först en timme senare (trodde jag) så då gick jag till Amanda och hälsade på henne en stund. När jag kom tillbaka en timme senare så visade det sig att jag skulle ha varit där tidigare ändå men att min kalender i mobilen flyttat fram alla möten en timme p.g.a. sommartiden. Så då hade jag missat det ändå, men det löste sig som tur var.
Efter det blev det en sen lunch med farmor, Anna och Tove och sedan åkte jag med dom hem.
Nu ska jag snart se Top-Model och Saltön ;)
Idag fyller många jag känner år, mormor, min farbror Jonny och Emilia bla, så stort grattis till dom! Hoppas eran födelsedag varit kanonbra! <3
Ha de bra mina vänner.

födelsedagskalas

Hade en superrolig kväll igår hos Emelie med vännerna, blev god mat, spel och en massa skratt! :) Tack allihopa <3 Emma, stanna hos oss till hösten, vill inte att du ska flytta vännen!
Idag har jag varit och grattat mormor för hon fyller år imorgon :) Fick även gosa en massa med mina kusiner :) Det var så himla länge sen jag träffade dom nu så den minsta har vuxit så himla mycket, gullungarna!
Nu sitter jag och ska försöka plugga, det går dock rätt dåligt, har ingen lust alls.
Imorgon bär det av till stan då jag ska läsa poesi på Nola, är rätt nervös men jag hoppas att det ska gå bra!
/Sara

fika med vännerna

Är hos Michaela nu, vi ska snart möta upp Emma för en fika och sedan åker vi till Emelie vid sextiden ungefär.
Delar av irritationen har lagt sig som tur är. :)
Nu sitter jag och lyssnar på Astrid Lindgren-klassiker!
Ha de bra!

Sur-Sara

Är irriterad idag p.g.a. många saker, några av dem är:
- Dom ska tydligen göra om våran utbildning p.g.a. att några inte lämnar in sina uppgifter, då ska vi som har lämnat in straffas för det.
- Har sett uppdrag-granskning på morgonen och det behöver ju knappast ens kommenteras.
- Har ont.

Men idag ska jag till stan och umgås med Michaela och Emma för att sedan åka till Emelie på kvällen, blir nog en bra dag. :)
/Sara

Jobb

Jag har fått sommarjobb, hela sommaren, så nu är jag glad! :)
Nu ska jag snart iväg och jobba min sista praktikdag och ikväll blir det middag hos farmor och farfar och sedan födelsedagsfika hos Linda.
Imorgon åker jag till stan för att fika med Michaela och Emma och på kvällen blir det tacokväll hos Emelie! :) På söndag ska vi gratta mormor som fyller år på måndag. Det kommer nog bli en kanonhelg. :D
Vad ska ni göra i helgen mina vänner?

it's my troubles i should leave behind

Sitter och försöker bestämma mig för vad jag ska läsa på måndag då jag ska på Nola och läsa poesi. Har plockat fram alla som jag skulle kunna tänka mig att läsa så nu är köksbordet bombat med en massa papper.
Förhoppningsvis får jag snart hem min diktsamling också, är sjukt nervös faktiskt, tänk om jag gjort en massa fel i den här också? Då blir jag gaaaalen! ;)
Nu ska jag snart fixa lite mat innan jag drar iväg för att först träffa Anna, farmor och Tove och sen åka och jobba kvällen.
Ha de bra!
/Sara

we can work it out

Sitter och äter pannkakor till frukost, klarade det lite bättre idag än igår då jag höll på att bränna ner köket.
Ska jobba ikväll, har dock nå jävulskt ont i ryggen så frågan är hur det går?
Imorgon är dock sista praktikdagen och jag har missat jättemycket så det känns verkligen som att jag måste åka de här två sista dagarna hur jag än mår.
Nu ska jag lägga mig och vila en stund och sen måste jag försöka plugga lite innan det bär iväg på jobbet.
/Sara

onsdagonsdagonsdag

Hej mina vänner!
Är hos farmor och farfar. Anna har klippt mig och färgat mitt hår så nu ser jag ut som folk igen!
Nu ska jag snart åka iväg till stan för att träffa Amanda och fika och sen åka på dansen.
Vaknade tidigt imorse och hade så himla ont i magen men kom ju på att jag inte kan ta min nya medicin då man inte ska köra bil då man tagit den och köra bil måste jag ju eftersom jag ska till stan. Får prova den imorgon istället då jag bara jobbar på kvällen och inte behöver köra någon bil alls.
Sitter och kollar igenom alla farmors bilder hon har på datorn.
Laddar upp en bild på mig när jag var liten ;)

/Sara

jag dansar inte längre fram mina ord väger som luft

Försöker lyssna på bra musik för att bli på bättre humör, det går sådär!
Nu ska jag se på min favvo-film "If Only". Har sett den hur många gånger som helst och grinar lika mycket varje gång, men bra är den.
Skriver mer imorgon då humöret förhoppningsvis är bättre!



/Sara

Somna inte osams med dig själv

Har inte varit på något kanonhumör idag, har varit mer eller mindre bitter sen jag var på vårdcentralen, har halvt skällt ut folk och varit sur och irriterad. Försökte möblera om mitt rum för att ha något att göra så jag slipper tänka, det slutade dock med att allt flyttades tillbaka som det stod innan.
Nu lyssnar jag på julmusik, fråga mig inte varför och ska snart se en film tror jag!
Ha de bra!
/Sara

kaptener håller alltid ihop

Sitter och äter mitt obligatoriska morgonfil och snart kommer farmor och hämtar mig sen bär det av på vårdcentralen. Får se om det blir något jobb på eftermiddagen, har rätt ont redan nu så jag tror tyvärr inte det!
Pratade med Michaela i över en timme igår, det behövdes verkligen! Saknar dig min vän, mycket! <3
Lägger upp en bild som får tala för sig själv, kaptener håller alltid ihop! :)

det räcker inte alltid att vara kreativ

Sitter och ser på Skärgårdsdoktorn.
Åkte på praktiken, var där i 3 timmar, åkte hem.
Imorgon ska jag på vårdcentralen, hoppas på att bli lite klokare i alla fall!
Förlåt att mina inlägg är ytterst tråkiga men är inte på rätt blogghumör nu!
/Sara

Cause I feel like such an insomniac

Idag är inte någon riktigt bra dag, jag har väldigt ont i både mage och rygg. Så det blir nog bara att ta det lugnt. Hade väldigt svårt att somna igår också så känner mig rätt sliten idag.
Linda sms:ade och frågade om jag ville följa med och fiska + grilla så ifall det blir bättre så åker jag nog dit en stund.
Fick förresten frågan av Annelie om jag vill komma och läsa poesi för hennes kreativt skrivande-klass nästa måndag, det vill jag ju såklart och det ska bli så himla roligt! :)
Hoppas ni får en bra dag i solen!
/Sara

poem

Har haft en väldigt lugn dag idag. Har jobbat med min nya diktsamling nästan hela dagen. Tog en paus och gick ut i solen och drack kaffe men annars har jag suttit och skrivit och fixat hela dagen. Nu är den beställd så om 1½ vecka ungefär borde jag få den.
Nu har magen och ryggen dock gett upp för idag så det är bara att gå och lägga sig.
Saknar er mina vänner!
/Sara

I want to have control

Har inte alls mått bra idag och har därför inte skrivit något här i bloggen. Blev jättedålig igår när jag var på dansen, fick jätteont i magen och mådde jätteilla. Tog mig tillslut hem och gick och la mig direkt, dock mådde jag inte bättre när jag vaknade så det blev ingen praktik idag.
Har legat framför tv:n hela dagen, sett på Grey's och bara vilat.
Nu ska jag snart gå och lägga mig och försöka sova bort det onda så jag kan åka och hälsa på Caroline imorgon. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre, ska bli så roligt att hälsa på henne!
Nej, nu ska jag se klart Lyxfällan och sen blir det sängen.
Godnatt!

Poetry slam

Vaknade klockan 7 idag av att jag rabblade dikter högt! Haha, det måste vara tänkt att jag ska åka på Poetry slam ikväll! Kunde inte somna om heller för det bara gick runt i huvudet på mig ;) Men inte kan jag åka inte, har varken pengar eller tid! :( Det skulle verkligen vara jätteroligt eftersom chansen är rätt stor att man kan ta en plats i finalen då man kan lägga ihop tidigare poäng med de poäng man får ikväll.
Kvalvinnarna har gått direkt till finalen, sen är det de fem bästa av de övriga som också går vidare. (kolla listan).
Jag och Julija har bara två poäng för att komma förbi han som har den sista finalplatsen. Frustrerande? JA!


KVALVINNARE:
Vilgot Åkerblom
Vidar Berg
Josefin Hellgren

ÖVRIGA TÄVLANDE:
Poeter som i nuläget är kvalificerade till finalen:
1. Nelly Ericsson (14p)
2. Hanna Hörnberg (10p)
3. Ylva Andersson (9p)
4. Johanna Nyberg (8p)
5. Erik Wikström (7p)
Poeter som i nuläget INTE är kvalificerade till finalen:
6. Julija Sidner (6p)
6. Sara Lundin (6p)
8. Marie Salomonsson (5p)
9. Sara Lundell (4p)
10. Yvonne Margareta Eriksson (3p)
11. Gabriel Nordström (2p)
11. Mattias Huselius (2p)
13. Markus Modin (1p)

sommar och sol

Idag har jag varit hos Anna, Marcus och Tove. Var med på vårdcentralen då lill-gumman skulle få två sprutor. Hon tyckte nog att det var obehagligt men hon var så duktig gumsan. Tänk att jag tycker hon växer så oerhört mycket för varje gång jag ser henne och jag träffar henne ca 3 ggr per vecka. Hon är så himla söt lillkusinen min :) Igår hade Anna, Tove och Farmor varit till stan och då hade Anna köpt Jeansleggings till Tove så hon och jag skulle kunna matcha, haha :)
Nu har jag pluggat lite datakunskap och ska även ta mig an Medicinsk grundkurs.
Förövrigt så längtar jag till sommaren, så otroligt mycket längtar jag. Ge mig sommar och sol NU!
Hoppas ni haft en bra dag!
/Sara

Tidig morgon

Är ju alltså ledig idag och vad gör jag?
Jo vaknar klockan 8 och kliver upp och tvättar, jag är ju sjuk!
Nu ska jag äta frulle och sen plugga lite, måste försöka göra några fler datauppgifter!
Måste berätta om hur förbaskat klantig jag är. Jag stukade foten regält i somrast och fick gå med kryckor i sex veckor, nu igår så halkade jag på isen och skadan gjorde sig påmind. Har lindat foten ordentligt och hoppas att svullnaden lägger sig snabbt. Klantig är vad man är.
Hoppas verkligen provsvaren ligger i postlådan idag annars måste jag verkligen få tag i dom på vårdcentralen, hur kan det ta sådan här lång tid att få svar på några prover? 
Hoppas ni får en bra dag.

/Sara

intelligent?

En middagskonversation mellan mig och mamma.
Jag: -Jag är inte ointelligent, jag har bara lämnat intelligensen en trappa upp.
Mamma: -Eller en trappa ner, det beror på hur man ser det!
Haha xD

/Sara

Vill tillbaka till Tanzania NU!


Nungwi - Zanzibar                                                 


Välkomstsång när vi anlände till flygplatsen


Våran buss vi åkte omkring i


IC3


Jag, Nungwi - Zanzibar

 
Kilimanjaro
       
                                                             
Ngorongoro crater - Tanzania


Cholos bar, Nungwi - Zanzibar

                              
Zebror, Ngorongoro crater - Tanzania


De underbara barnen på skolan


Nu vill jag verkligen bara åka tillbaka, så underbart det var! Den 27 är det ett år sedan vi åkte iväg, tänk vad tiden har gått fort!

/Sara

Lunch

Är hemma på lunch nu. Magen gör fortfarande ont och jag börjar ana att det eventuellt är gluten jag inte tål. Hoppas jag får provsvaren i början av nästa vecka nu då.
Har så svårt att bestämma vad jag ska göra ikväll, åka på hockeyn, se på Mello eller åka på dansen. Just nu lutar det åt att jag far på dansen :) Nu får ju Salem se till att vinna ikväll, eller Andreas Johnson, men nog är Salem bättre ändå ;)
Nej nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag ska jobba igen.
/Sara

Godnatt mina vänner

Tänkte bara skriva några rader innan jag går och lägger mig.
Jobbar egentligen till 21.30 idag men magen gör så förbaskat ont så min handledare var så snäll och skjutsade hem mig.
Nu är det bara att dra ner rullgardinen och försöka sova bort det onda!
Ha det bra!
/Sara

Eclipse

Har varit till stan en sväng på förmiddagen. Nu sitter jag här och lyssnar på Salem och väntar på att min faster och kusin eventuellt ska komma hit! :)
Såg på Emmas blogg att trailern till Eclipse har kommit ut. Gud vad jag längtar tills filmen kommer på bio! Då måste vi gå och se den, eller hur tjejer? :)
Jobbar kväll ikväll så jag börjar inte förän klockan tre. Ska försöka plugga lite datakunskap innan dess också!
Ha en bra dag! :)

Nu är det slutspelat

Nu är det snart slutspelat för Modo. Då dom förlorade idag försvann chansen till slutspel. Så himla surt då dom faktiskt spelat lite bättre ett tag. Nu är bara frågan: ska man åka och se sista matchen på lördag eller ska man stanna hemma och se mello? ;)
Har iaf fått gosa med Tove hela kvällen, hon låg och sov på min mage under halva matchen, lillgumsan.
Nu väntar sängen och ett avsnitt av Grey's.

Lägger upp en bild från barnhemmet. Inser nu att det snart är ett år sedan vi åkte och jag saknar tiden så mycket!


Ha det bra!
/Sara

förtidspensionär, eller?

Haha, fick hem ett brev idag angående min "allmänna pension". Detta gör ju inte direkt att mina misstankar angående min förtidspension vid 25 försvinner. ;)
Nu sitter jag och försöker plugga men kommer hela tiden på andra saker att göra istället. T.ex. lyssna på Salem al fakir, gosa med mina katter, läsa bloggar, kolla facebook och annat nödvändigt. Men ett par uppgifter har jag hunnit med i alla fall och dagen är ju inte slut än.


Laddar upp en bild på Emilias födelsedagstårta hon fick i Tanzania eftersom jag är så extremt sötsugen. ;)


/Sara

Underbara lillgumman

Åh, ikväll ska jag få träffa min lillgoding. Pratade precis med Anna och vi ska åka till dom ikväll och se hockeyn och såklart gosa med Tove. Jag är så glad att ha henne så nära så man kan gosa flera gånger i veckan. Hon är så underbart söt lillgumman min. I tisdags när jag träffade henne så sjöng jag "Fåret Shaun" och "Svamp Bob" för henne. Gud va hon skratta, haha tur att det är någon som uppskattar ens sångröst ;)

keep on walking

Oj vad tioden har gått fort, har inte hunnit med att blogga något. Har jobbat och jobbat och då jag varit ledig har jag mest sovit! :)
Det går riktigt bra på praktiken, jag trivs superbra. Jag har även anmält mig till vikarielistan så förhoppningsvis får jag extrajobba lite där ibland också! :)
Igårkväll var det dansträning och det känns i kroppen idag kan jag säga, jag lärde mig fyra nya danser, riktigt roligt var det!
Nu sitter jag och ska äta frukost och finslipa lite på en dikt jag ska läsa på Tove's dop. Känns lite nervöst men det ska förhoppningsvis gå bra.
Nej nu blir det Oboy och mackor.
Ha en bra dag allihopa!
/Sara

måndag, måndag, hela dagen måndag

Jag har precis kommit hem från jobbet. Ikväll ska jag och mamma åka på hockeyn, nu får dom se till att vinna då dom äntligen är på slutspelsplats. Det skulle vara så skönt om dom kunde klättra upp lite mer så det inte finns någon risk att dom åker ur.
Idag har det varit lite lustigt väder här i skogen. Det har blåst så kopiöst och sen började det spöregna. Jag tänkte "REGN I MARS?" Dock inte mig emot, jag längtar så mycket efter våren och sommaren. Har varit less på snön och kylan bra länge nu.
Nu sitter jag och ser på Grey's och dricker oboy. Tänkte bara ta det lugnt tills det är dags att åka.
Ha det bra!
/Sara

söndag 7.3.2010

Idag har jag varit hos Anna, Marcus och Tove hela dagen. Vi har varit ute på promenad, sett på film sen har jag gosat en massa med lillgumman. Hon är så himla söt lillkusinen min :)
Nu sitter jag och ser på Grey's och laddar inför den kommande arbetsveckan. Jag jobbar först måndag, tisdag och onsdag, sen är jag ledig torsdag för att sedan jobba fredag, lördag, söndag och måndag. Så det blir en lång vecka men det ska nog gå bra, jag trivs så bra på min praktikplats så!
Idag har min mage gjort så ont så jag trodde jag skulle behöva åka på sjukhuset (igen) men som tur av blev det lite bättre efter en tag. Hoppas jag får provsvaren imorgon bara, annars måste jag fråga efter en annan värkmedicin. Har ätit maxdosen Ipren nästan varje dag i 1½ månad nu.
Nej nu ska jag fortsätta och se på Grey's innan jag ska sova.
Ha de bra!
/Sara

Allt som skett har lett mej hit

Vaknade tidigt imorse av att jag hade ont i magen, men så tog jag en Ipren och lyckades somna om efter ett tag.
Anna ringde och frågade om jag ville följa med på skoterutflykt och det ville jag ju såklart. Riktigt härligt var det då det är så himla bra väder.
Nu ska jag se lite Grey's och sen ska jag skjutsa mamma och pappa till stan. Dom ska på middag hos en arbetskompis till pappa och sen ska dom på Buddy Holly ikväll. Sedan åker jag till Anna, Marcus och Tove för myskväll med film, melodifestivalen och såklart hockeyn.
Ha det bra!

/Sara

Grey's anatomy

Fredag idag då och jag har rensat bland alla saker jag hade i lägenheten, allt har stått ute på våran inglasade altan och jag vet inte hur många gånger pappa har sagt att jag måste ta bort dom. 
Jag har dock dragit ut på det hela tiden, det känns inte roligt att behöva gå igenom de där sakerna, det påminner bara om min tid i lägenheten som jag faktiskt saknar oerhört mycket även om det på ett sätt är rätt skönt att bo hemma också.
Nu är det dock gjort och det känns rätt bra att få lägga det bakom mig.
Idag är jag dock inte på så jättebra humör, väntar fortfarande på provsvaren från vårdcentralen och jag blir bara mer och mer less för varje dag som går, men det gäller att tänka positivt även om det är svårt när veckorna bara går och det inte går att hitta något fel.
Nej nu ska jag se på lite Grey's anatomy så kanske jag blir på lite bättre humör!
Ha en trevlig fredag allihopa!
/Sara

strålande sol

Har alldeles nyss kommit in genom dörren, har jobbat sedan 7 imorse. Det har varit en riktigt rolig dag måste jag säga. Solen har varit framme hela dagen och då blir man ju på så bra humör också. :)
Dock är jag supertrött för jag sov inte mycket inatt p.g.a. magont men det är ju som det är.
Nu ska jag bara byta om och sedan bär det iväg till stan, jag och mamma ska på hockeyn ikväll så nu får Modo se till att vinna! :)
Nu har jag dessutom helg, är ledig i tre dagar. På lördag ska jag och Anna ha myskväll, jag har hyrt två filmer som vi ska se (Luftslottet som sprängdes och Bröllopsfotografen).
Nej nu måste jag skynda mig!
Ha de bra!
/Sara

Dum spiro spero

Är nu hemma efter ännu en praktikdag, det har gått riktigt bra även om min mage gjort ont mest hela dagen.
Nu ska jag sticka iväg till stan, ska lämna tillbaka filmer på hemmakväll, hyra nya till min och Annas filmkväll på lördag, åka till Michaela en sväng och sen ska jag på Linedanceträning!
Hoppas ni också haft en bra dag! :)
Ha de bra!
/Sara

Så var man hemma

Är nu hemma efter en kväll på praktiken. Nu ska jag ringa Michaela, äta lite och sen blir det sängen, är supertrött.
Imorgon jobbar jag mellan 07.30-16.45 sen på kvällen åker jag till stan en sväng!
Nej nu ska jag ringa Michaela!
Godnatt mina vänner!
/Sara

ändå känns det som om hela världen sjunger

Nu sticker jag iväg på jobbet/praktiken. Känns roligt och skönt att vara någorlunda på benen igen även om min mage gör ooont idag! Men plikten kallar, det är bara att ladda upp med en massa positiv energi så kanske magen blir snäll, eller?
Haha, nej men det ska nog gå bra, ska bli roligt att få jobba lite! :)
/Sara

Där går en pojke som blev indian

Ahhhhhhh! Har varit ensam hela morgonen och min morgon startade ytterst... Intressant kanske man kan säga, går nog dock inte in på några detaljer just nu. Haha! Men nu har paniken/irritationen lagt sig och jag sitter och äter rostat bröd och dricker oboy, mums!
Snorbacillerna (några av dom i alla fall) verkar ha fattat att dom inte hör hemma i min näsa så förkylningen har lättat en aning. Tur det så jag kan åka på praktiken idag, jobbar 15-21.30 så det är ett tag kvar tills jag ska åka.
Sitter och lyssnar på "det gåtfulla folket". Min brors flickvän Anna sjöng den på min kusin Melkers dop förra helgen, så himla fin låt!
Lägger in en bild på våran datanörd Selma!
Ha en bra dag mina vänner!



/Sara

Modo-Timrå

Usch, jag har aldrig varit så nervös under en hockeymatch förut. Spännande var det hela vägen fram till slutsignalen. Synd att inte Modo vann men det var ju tur att Luleå också förlorade idag så dom inte drar iväg så många poäng från Modo. För det ska bli slutspel, det måste det bli!
Nu sitter jag och ser på Philip och Fredriks Boston tea party och sen ska jag sova.
Jag drabbades av en elak förkylning förra veckan och jag hoppas verkligen att min näsa mår lite bättre imorgon så jag kan gå på praktiken (har praktik på hemtjänsten). Jag vill inte missa för mycket, sen är det ju roligt att jobba också!
Godnatt mina fina vänner!

/Sara

Sara goes sjuksköterska trots allt

Åh, ser bilder och läser på facebook om vad mina föredetta ssk-klasskamrater gör om dagarna. Jag blir bara mer övertygad om att det är sjuksköterska jag verkligen vill bli och känner mig riktigt peppad att börja igen i slutet av oktober. Känns lite surt att inte få gå med dom i klassen eftersom jag trivdes så himla bra, men jag kan ju umgås med dom ändå vilket är himla tur. I oktober gör jag comeback, starkare än någonsin ;)

working on a dream

Tänkte att jag ska starta en ny blogg. Ny blogg, nya möjligheter!
Ikväll är det hockey, Modo-Timrå. Nu får dom se till att vinna, det behövs verkligen. Och Michaela, våga inte heja på Timrå! Haha
När bloggens namn nu är Tumaini, får jag väl ta och slänga in en bild på min tatuering!
Ha de bra!



/Sara

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu