Helgen

Hej mina vänner!
har haft en riktigt bra helg med födelsedagsfirande i fredags, myskväll igår och nu är jag hemma i skogen. Har varit hos farmor och farfar och firat farmor som fyller 65 och min kusin Anton som fyller 5. Dock har jag jätteont i magen så var tvungen att åka hem efter maten. Jag förstår verkligen inte vad det är som är fel, orkar inte med detta längre!
Överlag har i alla fall min helg varit superbra, har haft så roligt med tjejerna och det var mysigt att träffa familj och släkt idag!
Nu ska jag lägga mig framför tv:n och se en film. Imorgon bär det iväg tillbaka till stan. Ska ha möte med rektorn på universitetet och sen blir det träning på kvällen. Det blir pulspass + yoga, båda är nya för mig så det ska bli intressant och roligt.

Ha det bra! /Sara

Sångfåglar på stan

Min, Michaelas och Carros fina födelsedagssång tillägnad Emma! Haha se och njut! ;)



/Sara

Grattis Emma <3

Idag fyller fina Emma 22 år! Massor av grattiskramar vännen! Du betyder så mycket för mig och jag är så glad att jag har dig i mitt liv!

 
Love you!

Nostalgi

Fin kväll

Var på core-träning på friskis i eftermiddag med Michaela och Carro, jag gillade passet. Det kommer nog kännas i magen och ryggen imorgon kan säga!
Har haft besök av Tea, Denise och Annelie ikväll, det var jättemysigt! Vi fikade och pratade minnen, alltid mysigt!
Imorgon fyller fina Emma år så då ska vi fira henne. <3 Vi ska baka henne en tårta, sen blir det en massa mys och utgång på det!
Anna Grundström (har så många Annor omkring mig så måste skriva efternamn också) kommer med bussen till resecentrum imorgon klockan 21.20, så då ska jag vara redo att kramas.  <3 Det ska bli så roligt att se henne igen! Så det blir ett litet avbrott för min det i kalaset, men det går nog bra det med! :)

Nu ska jag se nyaste avsnittet av Kenza & Tyra-show och sen blir det lite OC!

Godnatt! /Sara

Plugg

Är så rädd för att behöva bli inlagd på sjukhuset igen så nu har jag börjat plugga ordentligt så jag är lite förberedd om det skulle hända. T.ex. två veckor på sjukhuset är sjukt mycket missad pluggtid.
Så igår åkte anatomiboken och anteckningarna fram, nu är de ba å kör!




Hoppas ni har en finfin dag! /Sara

Glad

Är så glad för att jag ska få ett träningskort i födelsedagspresent av farmor och farfar! Ska få det i förskott också så kommer kunna komma igång med träningen på riktigt! Det känns så bra. Dom är så snälla! <3

Ska snart packa ihop mina grejer och bege mig hem till Hamngatan, har lärt mig massor om cellen och dess funktioner ikväll så är nöjd!

Är så glad att jag har mina tjejer. Tänkt att det kan bli så mycket roligare att plugga bara man har andra omkring sig, även om vi mestadels sitter med hörlurar och lyssnar på musik så är det skönt att bara ha dom omkring mig.
Ni är så bra! <3

/Sara

Friskis och svettis

Hade premiär på friskis idag med tjejerna! Det var som ett test för att se om magen skulle palla. Jag hade så skoj, men gud så jobbigt det var. Magen var snäll ända tills passet var slut, då fick jag ont. Det är dock smällar man får ta. Nu måste jag bara ha ett träningskort, har dock inte dom pengarna, men jag vill verkligen komma igång med träningen på rikigt!

Nu sitter vi i datasalen på biblioteket, jag ska ta tag i anatomiplugget. Kursen närmar sig och jag tänkte att jag ska börja i tid ifall det blir fler oplanerade sjukhusvistelser i höst. Vill vara så förberedd jag bara kan!

Nu äter jag årets första skumtomar, underbart säger jag bara! Så fantastiskt gott!

Nej nu ska jag ta tag i pluggandet!

/Sara

Göteborg

Idag längtar jag så mycket tillbaka till Göteborg. Vilken underbar semester vi hade! Saknar hela familjen Lönberg och jag saknar Bollebygd. Vi måste absolut åka tillbaka till sommaren!



jag och Tea "turistar".


Liseberg


Hoppelihopp!

Det är så roligt att sitta och titta igenom bilderna, även om saknaden bara blir större.


/Sara


Kärlek

Min dag blev genast mycket bättre när jag träffade tjejerna på bibblan!


I love you! <3

Bad day

Idag har jag en dålig dag! Vaknade inatt p.g.a. magont och var tvungen att ta extra värktabletter, trots detta verkar magontet inte vilja ge med sig. Tur att jag inte hade några större planer idag! Jag håller på att tvätta just nu och om ett tag ska jag gå till bibblan och lämna tillbaka en bok och hälsa på tjejerna som är duktiga och sitter där och pluggar. Efter det tänkte jag ta en kort promenad och ikväll ska jag eventuellt baka lite muffins.
Ska göra chokladmuffins med marshmallows hade jag tänkt, men jag får se om det blir ikväll eller imorgon jag bakar, beror på om jag ids! ;)

Nej nu ska jag ner till tvättstugan, lägger upp bildbevis ikväll om det blir några bakverk!

/Sara

Where did I go wrong?

Step one you say, "We need to talk."
He walks, you say, "Sit down, it's just a talk."
He smiles politely back at you,
You stare politely right on through,
Some sort of window to your right.
As he goes left and you stay right,
Between the lines of fear and blame,
You begin to wonder why you came.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.

Let him know that you know best,
'Cause after all you do know best.
Try to slip past his defense,
Without granting innocence.
Lay down a list of what is wrong.
The things you've told him all along.
Pray to god he hears you.
And I pray to god he hears you and,

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.
How to save a life.
How to save a life.

Music maestro

Idag är jag en trött Sara. Trots detta vaknade jag innan väckaren ringde.
Jag har sett på fejjan att min kära granne är vaken så då kan jag spela lite musik för att komma igång! Vill ju inte störa min kära vän under hennes skönhetssömn!

Idag har jag som sagt ett fullspäckat schema. Ska först träffa min kära moster och min kusin och visa dom lägenheten och sen ska vi äta lunch. Efter det ska jag upp på sjukhuset och sen ska jag på ytterligare ett möte. Tänkte ju försöka hinna klämma in en promenad också men vet inte när jag ska hinna med det. Mörkrädd som jag är och med min "lätt" oroliga mamma blir det nog ingen promenad då det blivit mörkt. Får se om jag hinner men en sväng innan middagen som jag gjorde igår!

Nu ska jag leta upp någon bra musik och försöka komma igång!


Lägger upp ännu en bild från min promenad igår! Fina, fina Ö-vik!


Hoppas ni får en fin dag! /Sara

Promenix i solen

Har varit ute på en långpomenad i solen, det var verkligen jättehärligt! :)
Tänkte lägga upp lite bilder!







Ibland älskar jag verkligen Ö-vik! <3


Ikväll kommer Michaela hem från Sundsvall! Känns bra att ha henne tillbaka i lägenheten här under!
Du betyder så mycket för mig vännen! <3

/Sara

Skinande rent

Har städat så nu har jag en skinande ren lägenhet! Ska ju få finbesök av min moster och min kusin imorgon så då är det ju roligt om det är fint! :)
Nu sitter jag och ser på OC samtidigt som jag funderar på vad jag ska laga till middag! Tror det blir pommes med quorn!


Tänkte visa att jag har fått upp min sista tavla nu! Är riktigt nöjd! :)

/Sara

Sova, säng, säng, säng

Hade en riktigt rolig kväll med bra sällskap hos Amanda igår! Idag sov jag verkligen jättelänge, och hade det inte varit för att jag verkligen tvingade upp mig själv för att ta medicin hade jag nog fortfarande legat kvar! Jag är så fruktansvärt trött idag så det blir nog en mys/filmdag idag!


Mer än 10 cm snö kom det hemma! Det är ju faktiskt rätt fint med snön ändå måste jag erkänna, men jag gillar den INTE!

Nu ska jag äta frukost och se lite film.

Ha en fin dag!

Tovilovilov

Det har kommit mer än 10 cm snö inatt! Jag ska inte kommentera det mer, det är nog bara att gilla läget.
Nu ska jag packa ihop lite saker som ska med till stan och i eftermiddag åker jag tillbaka till lägenheten igen. Skulle egentligen stanna hela helgen men åker hem under veckan istället, det blir så mycket bil/buss-åkande fram och tillbaka annars.

Innan jag åker ska jag hinna med att pussas lite mer med Tovis. Anna och Tove skulle komma förbi under dagen. Hon är så mysig min lilljänta. Igår satt vi och lekade med en kortlek och hon var helnöjd. Vi lekade i säkert 30 minuter och hon satt och var helt inne i det. Lite fashinerande att ett barn på 10 månader kan roa sig så pass mycket på egen hand. Hon är för go!

Nej nu ska det packas det sista!




Hoppas ni får en fin dag!

Snö

Är nu hemma i skogen och här snöar det! Jag vill verkligen inte ha snö! Visst är det mysigt om det är vitt på marken under julhelgen, men det är nog det enda positiva jag kan se med vintern och snön!

Det är mysigt att vara hemma i alla fall! Jag har varit till farmor och farfar och gosat med Tove. Dom är barnvakt till Tove ikväll så då passade jag på att åka upp och leka lite.
Nu ska jag strax gosa med katterna och se på Idol!
Här kommer lite suddiga bildbevis.







Ha en fin kväll! /Sara

Havsutsikt

Godmorgon på er!
Idag ska jag åka hem till mamma och pappa och även få träffa min käre bror som flyttat hem! Det ska bli så kopiöst roligt att se honom igen!
Jag stannar hemma till imorgon sen åker jag ner igen för att gratta Amanda som fyller 20! :)

Jag läser lite här och där att alla har fått snö, jag ser den dock inte (som tur är) men jag antar att när jag kommer närmare hem så kommer den lysa med sin närvaro! Usch, jag vill inte ha snö, kyla och MÖRKER!

Jag kan ju bjuppa på en "superbra" bild tagen med min mobiltelefon! Detta är min vackra utsikt från mn lägenhet, jag ser även arenan men kunde inte ta bilden åt det håller p.g.a. solen! Haha ;) Men jag har trots allt havsutsikt! Man kan skymta havet mellan arenan och en annan byggnad!  Se pil nedan ;)



Fint väder är det och INGEN snö!


Hoppas ni får en fin dag! /Sara

Lägenheten

Här kommer lite bilder på lägenheten. Farmor tog bilder igår när hon var här och har varit så snäll att skicka dom till mig!



Här ser man nästan hela lägenheten! Den sista bilden är tagen från "hallen".
Det man inte ser är "köket" och "hallen". Ska fixa lite fler bilder till veckan då jag hämtat min kamera hemma i skogen!

Visst har jag fått det fint?

/Sara

Snart, snart, snart!

Åker in och ut på sjukan som de flesta av er redan vet. Imorgon blir jag dock förhoppningsvis utskriven, så då ska jag börja uppdatera igen!
Måste bara berätta att jag och Anna fixade i min lägenhet igår då jag hade permission. Det blev så himla bra! Jag ska lägga upp bilder då jag har hämtat kameran i skogen!
Ska även skriva att imorgon kommer min bror hem! Som jag längtat efter honom!<3

Vill tillsist skriva att jag mitt i eländet är så glad att jag har så fina människor omkring mig! <3

Vi hörs snart! Ta hand om er!

Faller

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig
Jag värjer mig

Jag faller, faller, faller Vi faller, faller, faller
Jag hoppas på ett kort som inte lagts Jag litar till ett ord som inte sagts Min lust är fri, men min frihet är bakom galler Res med mig Till ett annat land För vi faller, faller, faller Jag faller, faller, faller

Freedom

Hej kära vänner!
Jag sitter nu på biblioteket och ska låna lite böcker! Ska tillbaka upp på sjukhuset klockan 15. Så tänkte gå förbi lägenheten en sväng också!
Har hunnit med en supermysig lunch med underbara Annelie! Det var så roligt att ses igen, har saknat henne så!

Igårkväll såg jag på Remember me. Vilken film! Har sett den en gång förut, det var på bio med Tea. Jag tyckte att den var så himla bra, men den här gången var den nog ännu bättre! Jag rekomenderar verkligen den filmen till er som inte sett den!

Sen vill jag bara skriva att jag är så glad att jag har så underbara människor omkring mig! <3

Ha det bäst! /Sara

Hemskt mycket hej

Jag är verkligen kass på att uppdatera. Jag spenderar dock återigen mina dagar och nätter på sjukan så jag har ju faktiskt en liten ursäkt, eller hur? Det är dock ingen fara med mig så ingen behöver vara orolig! Mycket filmtittande har det blivit och ikväll ska jag börja se Desperate housewives säsong 1, serier är alltid bra att fördriva tiden med. Jag lovar att jag ska återuppta bloggandet så fort jag kommer hem. Kanske skriver något mer "superintressant" inlägg via mobilen innan dess också! Hoppas allt är bra med er! /Sara

Massor av tankar

Jag har precis sett klart en film och är ännu inte trött så det blir nog till att se något mer innan det är dags att sova!
Idag har jag funderat mycket! Funderat på allt och inget utan att egentligen komma fram till något! Sådana dagar är fruktansvärt frustrerande! Tankarna bara snurrar runt!
Jag hoppas på en positivare dag imorgon!
Nej nu blir det nog ett par avsnitt Desperate housewives!
Hoppas ni får sova gott! Vi hörs imorgon!

/Sara

Jag är 19 år, 19 år i staden

Det har varit dålig uppdatering nu igen! Jag har mått sjukt dåligt efter sjukhusbesöket i Torsdags som är bland det värsta jag varit med om någonsin! Nu mår jag lite bättre iaf!

Numera är jag ju stadsbo! Det stora flyttlasset anlände till Hamnis igår och nu är jag nästan helt inflyttad! Jag trivs som fisken i vattnet!
Haha jag och Michaela har kommit på en rätt lustig grej! Numera gör vi i princip allt bara 3-meter ifrån varandra! Haha! Jag sover, äter och duschar 3-meter ovanför henne!

Idag ska jag försöka få ordning på allt porslin och så! Allt som har varit i den kartongen ska diskas och ställas in i skåparna!

Vid 14.30 blir det lunch med Michaela och Emma och ikväll blir det eventuellt träning på Friskis. Det beror på hur min mage känns! Det känns lite tidigt att börja träna redan, men samtidigt vill jag så gärna!

Nej nu blir det frulle och sen disken!


Michaelas bild från när jag började flytta in i fredags! :)


Ha en bra dag! /Sara
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu