Sjukan, igen!

Festkvällen hos Emma blev verkligen rolig! Träffade bl.a. tre trevliga killar som jag kommer gå i samma klass som. Känns bra att veta av några man ska gå med iaf då jag kommer in mitt i terminen! :)
Kvällen avslutades dock mindre roligt då jag hamnade på sjukhuset, igen! Jag fick så förbaskat ont så jag var tvungen att åka in. Det var tur att Marcus skulle hämta mig så han var snäll och skjutsade mig till sjukhuset. Fick ligga där över natten och kom hem igår mitt på dagen. Sov ingenting på sjukhuset så igår så sov jag i 5 timmar på dagen när jag kom hem, några timmar på kvällen och sen inatt så har jag sovit i nästan 12 timmar. Så jag hade nog rätt mycket sömn att ta igen!
Men förutom sjukhusbesöket hade jag en trevlig kväll! :)
Nu ska jag fixa frukost och lägga mig framför tv:n. Ska bara ta det lugnt idag hade jag tänkt, magen mår inte riktigt bra än så, dessutom är jag fortfarande fruktansvärt trött.

Hoppas ni har det bra! /Sara

Utgång

Idag har jag varit och myst med Tove, sen så hjälpte Anna mig att fixa mitt hår och sminka mig inför ikväll! :)<3
Sitter nu hos finaste Emma! <3 Vi ska snart ut och äta och ikväll blir det utgång! Det ska bli så himla roligt. Jag ska dock vara nykter p.g.a. medicinerna men jag har nog säkerligen roligt ändå. Med rätt sällskap kan man väl aldrig ha tråkigt, eller hur?
Vi hade tänkt att bjuda in lite folk som precis har flyttat in här! Så hoppas man kanske träffar några man ska plugga med sen! Skulle ju vara skönt att veta av någon innan jag ska börja i alla fall!
Jag hoppas att ni får en bra kväll!
Ha det bra! /Sara

Friskis

Godmorgon!
Snart ska jag sätta mig på bussen och åka in mot stan för att träffa Emma! Vi ska gå en sväng på stan och jag ska inhandla nya träningskläder. För tro det eller ej mina vänner, JAG ska börja på Friskis inom en snar framtid. Det trodde ni inte va? haha!
Nej men allvarligt talat så ska det faktiskt bli skönt att börja träna, och då vi dessutom är flera som följs åt så känns det mycket roligare och jag lär bli mer pepppad att gå dit!
Nu är ju bara frågan hur det ska gå med mina otroligt dålia koordinationsförmåga? Jag kan nämnligen inte göra både ben och armrörelser samtidigt, men det kanske löser sig med tiden ;)


http://www.pause.se/wp-content/uploads/2009/03/friskis_o_svettis.gif

Hoppas ni får en bra dag! /Sara

Hösten är här

Nu är hösten verkligen är på riktigt! Termometern visar 10.7 grader och det blåser riktigt kallt.
Jag har idag förundrats över hur jag kan tycka att det är så härligt att bara vara hemma ensam och göra ingenting. Tidigare i år innan jag började sommarjobba var jag så otroligt otålig och frustrerad över att bara sitta hemma hela dagarna. Nu har jag ju dock bara varit hemma i 1½ vecka så det kan ju hinna ändras innan jag börjar plugga men just nu känns det bara så himla härligt. Jag har ju även turen att få jobba lite extra lite nu och då så det kanske också gör att rastlösheten försvinner lite.
Idag har jag i alla fall försökt att förbereda mig lite för hösten med allt vad det innebär (flytt, plugg, träning, mörkret som kommer så småningom). Jag har letat efter lite träningskläder på internet, lite inredningsgrejer till läggan och även fixat in lite bra musik på min Ipod. Musik måste jag ha för att överleva höstmörkret och kylan.
Så här sitter jag framför en nytänd brasa med en kopp te, kalendern och ipoden för att försöka organisera hösten så bra det går!
Jag måste även tillägga att hösten bär med sig massor av bra saker även fast det är mörk och kallt. Hösten betyder att alla kommer tillbaka till Ö-vik och allt känns som vanligt igen! Ikväll kommer bästa Michaela tillbaka igen! Det ska blir så oerhört roligt att ses igen! :)


Te, kalender och Ipod! :)


Hoppas ni har det bra /Sara

Söndag

Idag ska jag åka ner till stan och träffa finaste Emma <3. Det ska bli så underbart roligt att ses igen! Sist jag träffade Emma, Michaela och Emmelie låg jag på sjukhuset (det var i början av sommaren). Jag är så glad nu att tjejerna kommer tillbaka till Ö-vik en efter en! Jag och Emma ska träffas för en fika klockan ett så jag ska strax börja bege mig söderut!
Ikväll blir det film med Tea! Vi ska se A walk to remember, underbar film och underbart sällskap! :)<3 Detta betyder att jag kommer få en superbra dag och kväll!

Ha det bra! /Sara

Japp, jag lever...

Och sover, mest hela tiden!

/Sara

Tisdag, magont + Modomatch

Igår var det en händelserik dag! Först åkte jag till stan för ett möte + så hämtade jag ut lite mediciner på apoteket och så.
På kvällen passade jag först Tove när Anna hade ett möte så det blev lek och mys med lillgumman! Efter det blev det grillning med flärkebor och på vägen hem stannade jag hos farmor och farfar och pratade en stund. Det var en bra dag!
Idag vaknade jag dock med magont. Det var längesen jag hade såhär ont faktiskt! Jag hoppas bara att det går över med de mediciner jag har! Jag ska lägga mig och se en film och bara ta det lugnt hade jag tänkt. Jag är så förbaskat less på detta nu!
Måste bara skriva lite om Modo-matchen. Jag tyckte att Modo och Luleå spelade ungefär lika dåligt. Luleå hade dock TUREN att få in ett mål. Modos nye målvakt Tarkki gjorde dock ett strålande jobb. Han känns verkligen lovande måste jag säga. Det var roligt att se Modo på is igen, även om det var ungefär fem spelare från tidigare säsong. Jag tror nog ändå att det är bra för Modo med lite nya spelare.
Nej nu blir det sängläge för min del!

Ha det bra! /Sara

Heja, heja, heja Modo

Ikväll ska jag och mamma åka ner och kolla på när Modo spelar träningsmatch mot Luleå. Det känns roligt att säsongen snart drar igång igen och jag är riktigt sugen på säsongskort faktiskt!
Jag hoppas verkligen att det går bra för Modo i år och att de nya spelarna får fart på laget. Jag tycker dock att det är rätt surt att Zuccarello lämnat Modo, men man förstår ju att han har högre ambitioner och han lär ju göra succé i NHL.
Jag känner mig riktigt laddad inför den här säsongen! Jag förstår dock inte riktigt hur jag kan ha blivit så hockeyintresserad? När jag var mindre tyckte jag att det var pest och pina då mamma ville att vi skulle se hockeyn på tv:n. Nu går vi istället på matcherna tillsammans, så jag kanske har det i generna? Jag måste dock medge att min mor är mycket mer intresserad än jag, hon blir kanske bara liiiite för inne i spelet ibland, haha!

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00242/GULDHJ_LTARNA_242650w.jpg
Se till att göra en favorit i repris nu Modo och ta hem Sm-guldet den här säsongen!

Ha de bra! /Sara

Baka, baka, liten kaka

Baka, baka, liten kaka, Björkhems personal ska kakan få smaka.
Håller på att baka kakor som jag ska åka och bjuda mina jobbarkompisar på.
Igår var sista dagen på sommarjobbet så jag och Bella tänkte åka och bjuda på lite fika idag.
Nu har jag precis tagit ut lite Kolakakor ur ugnen och igår bakade jag Mockarutor. Mums


Här är kakresultatet, inte så snygga men förbaskat goda! :)

Ha det bra! /Sara

Rödakorsets femtioöresinsamling

Ge oss det minsta du har - var med i Röda Korsets femtioöresinsamling














Den första oktober går det inte längre att handla med 50-öringarna!
Ta alla dina femtioöringar och lämna dom i en insamlingsbössa som finns på ICA-butiker, SEB-kontor samt hos rödakorset där du bor. Insamlingen håller på under hela 2010.

Pengarna går till att hjälpa barn och unga i Sverige med:
  • Läxhjälp
  • Tjejgrupper
  • Kompisgrupper
  • Jourhavande kompis
  • Sommarkollon.
Så se till att lämna in dina 50-öringar istället för att kasta bort dom.
Information och bild från http://www.redcross.se.

Ha det bra! /Sara

Jobb, regn och film

Hej mina vänner!
Sitter här framför datorn och äter lunch/middag och laddar inför jobbet. Jag kan inte förstå hur snabbt den här sommaren har gått. Jag har bara fyra arbetsdagar kvar, det känns som att det bara var ett par veckor sen jag började sommarjobbet.


Laddad för jobb!


Hyrde dessa filmer förra veckan.
Alice i underlandet - En bra film men jag blev lite besviken, hade nog lite för höga förväntningar tror jag. Men den var verkligen sevärd.
Allt för min syster - Jättesorglig men fin film om syskonkärlek. Jag har sett filmen en gång förut också och den här rekomenderar jag verkligen. Den här filmen ska jag absolut köpa!
Flickan från ovan - Jättehemsk men bra film. Den var verkligen jättespännande och riktigt bra! Den här rekomenderar jag också!


P.g.a. det dåliga vädret har jag hunnit med massor av filmtittande. Vill ha tillbaka solen och det fina vädret.


Nu ska jag strax åka iväg till jobbet!

Ha de bra! /Sara

Husliga Sara

Hej på er!
Idag är jag väldigt huslig.
Har lagat middag, det blev köttfärssås och makaroner, kanske inte så avancerat men ändå.
Nu håller jag på att baka tekakor, dom blir väldigt fina måste jag säga och dom doftar underbart! Lite rolig form får dom men det är ju inte så noga ;)
Här kommer bildbevis.


Innan gräddning.


Efter gräddning, gyllenbruna och fina. Mumsiga blev dom också!
Nu ska jag se på film.

Ha det bra! /Sara

Barnvakt <3

Hej mina vänner!
Det blev ingen fika med Emmelie idag, tråkigt men det är ju bra att vi ses snart iallafall.
Nu på eftermiddagen har jag varit barnvakt till Tove i några timmar.
Sötnosen har varit så glad, nu ligger hon och sover efter att ha ätit lite mat.
Idag är det riktigt tråkigt väder här hemma. Det har regnat nästan hela dagen. Jag tycker så synd om dom som har semester nu, det har ju varit så tråkigt väder i flera veckor känns det som.
Jag längtar bara mer och mer tills jag ska flytta, jag känner bara hur jag vill bygga ihop alla saker jag köpte igår och få inreda. :)
Nu ska jag gå och titta till lillgumman! <3
Vi hörs /Sara

Vilken dag

Har haft en superbra och händelserik dag idag. Det började med att Anna hämtade mamma och mig klockan 08.30 imorse och vi började den 20 mil "långa" resan till Sundsvall. Jag ska tillägga att jag sovit alldeles för lite inatt p.g.a. magont så jag var supertrött. Nåväl, när vi kom fram började vi med att dricka kaffe och ladda inför shoppingturen. Jag gjorde massor av fynd. Fick med mig allt jag skulle ha utom en hylla och p.g.a. jag köpte en billig bokhylla istället för två dyra så sparade jag in 1000 kronor. Så jag har handlat massa fler grejer än det var tänkt med betalat mindre än jag räknat med. Det är rätt bra jobbat, eller hur?

Efter Ikea gick vi och åt på Birsta och sen gick vi lite i affärerna där, vi avslutade med Biltema innan vi åkte hem.
På vägen hem lekte vi lite olika lekar i bilen. 20 frågor som går ut på att en ska tänka på en person och sen ska de andra med 20 frågor som man bara kan svara "ja" eller "nej" på försöka lista ut vem personen är. Sen lekte vi lite andra ordlekar också. Till saken hör att jag och mamma var så fruktansvärt trötta så vi satt och tokskrattade till saker som egentligen inte alls var roligt och vi alla var som tre stycken femåringar som bara satt och fnittrade till allt hela vägen hem, haha! En riktigt rolig dag har det varit!
Nu längtar jag ännu mer tills jag får flytta in alla saker i lägenheten!
Imorgon är jag också ledig och ska eventuellt ner till stan för en fika med Emmelie :)
Nu ska jag sova!

Kram kram /Sara

Ikea

Imorgon ska jag, mamma och Anna på Ikea och jag ska handla grejer till lägenheten!
Ska köpa några bokhyllor, två bord, gardiner, badrumsgrejer, speglar, en lampa, en hylla till toan osv. Det ska bli så roligt att åka, det var så länge sen jag var på Ikea.
Idag har jag färgat håret mörkare, blev riktigt nöjd. Ska lägga in en bild när jag fixat håret ;)
Nu åker jag snart iväg och jobba kväll. De här sommarperioderna har verkligen gått jättesnabbt, jag har bara sex arbetsdagar kvar.
Imorgon får jag eventuellt träffa Emmelie också, hoppas det blir så, skulle vara jätteskoj! :)
Tänkte lägga in lite bilder på det jag ska köpa imorgon.

LACK Sidobord vit Längd: 55 cm Bredd: 55 cm Höjd: 45 cm  LACK Soffbord vit Längd: 90 cm Bredd: 55 cm Höjd: 45 cm
Borden!

EXPEDIT Bokhylla vit Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 149 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg  EXPEDIT Hylla vit Bredd: 44 cm Djup: 39 cm Höjd: 185 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg
Bokhyllorna, ska köpa en av den vänstra och två av den högra.

KRABB Spegel  Bredd: 20 cm Höjd: 160 cm Antal i förpackning: 2 styck
Speglarna!

HEDDA BLAD Gardinpar svart, vit Längd: 250 cm Bredd: 145 cm Vikt: 0.70 kg
Svartvita gardiner!


BOASJÖ Badrumsset 5 delar
Badrumsgrejer i porslin.


Det var några av sakerna jag ska köpa. Alla bilder är från tagna från Ikea.se.
Lägenheten kommer bli väldigt Ikeainspirerad men jag tycker att det är stilrent och fint. Så det blir nog superbra.
Nu ska jag ladda inför jobb!

Ha det bra / Sara

Refresh me


Nu när regnet öser ner skulle det inte vara fel att sitta på Zanzibar och dricka
en Refresh me i 35 graders värme. Längtar tillbaka så hemskt mycket!



Så tänkvärt på alla sätt och vis!


/Sara

Saknad

Jag är sjuk och less. Just nu vill jag så hemskt gärna att mina vänner runt om i landet och världen ska anlända till Ö-vik.
Jag saknar er tjejer! <3



Haha, Emma och Michaela, jag kollade på den här. Så skoj vi hade! :)
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu